2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرد بازنشسته آدمو روانی می‌کنه تو خونه خودشم دیوانه میشه از بیکاری

بعد از بازنشستگی باید برن یه کار سبک تر انجام بدن

ولی توی خونه نمونن

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

بالای 60 سالشه آخونده و هرروز میره درس، نماز و...

ببخشید میپرسم یه تاپیک ازتون دیدم راجع ب پرسینگ پدرتون که آخونده مخالفت نمیکنه با پرسینگ و...؟ببخشید قصد فضولی ندارما فقط برام سوال شد 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
ببخشید میپرسم یه تاپیک ازتون دیدم راجع ب پرسینگ پدرتون که آخونده مخالفت نمیکنه با پرسینگ و...؟ببخشید ...

بابای من ادم خیلی سختگیری نبود از اول، من الان متاهلم دیگه ازش اجازه نمیگیرم برای کارام. ولی یادمه مجرد بودم میگفت عمل بینی گناهه، ادم نباید تو خلقت خدا دست ببره، ولی خب من رفتم دماغمو عمل کردم چیزی نگفت، الان دخترای اخوندها هم مثل زمان قدیم نیستن خیلیاشون مانتویی هستن یا ناخن میکارن و.. 

بابای من ادم خیلی سختگیری نبود از اول، من الان متاهلم دیگه ازش اجازه نمیگیرم برای کارام. ولی یادمه م ...

جالبه پس تغییرکردن تو اقوام ما دختراشون بشدت باحجاب و مذهبی هستن

جالبه پس تغییرکردن تو اقوام ما دختراشون بشدت باحجاب و مذهبی هستن

همه نه، اکثریتشون هنوز مثل قدیم هستن، باحجاب و ساده. 

من یه دوستی دارم تو مجتمع طلاب زندگی میکنه میگه خانوماشون بعضیاشون ژل لب زدن چون شوهراشون دوست داشتن😅 ولی خب حجابشون اوکیه نمیذارن نامحرم ببینه..

همه نه، اکثریتشون هنوز مثل قدیم هستن، باحجاب و ساده. من یه دوستی دارم تو مجتمع طلاب زندگی میکنه میگه ...

درسته ولی خیلیاشون بچه هاشون بخاطر رفتار سختگیری پدر مادر زده میشن و تو بزرگسالی عوض میشن،الان من خودم مانتویی ام ولی باحجابم پدرومادرم هم اصلا اهل نماز روزه و مذهبی بودن و...نیستن ولی نسبتا مذهبی ام بعد عموم خیلی سخت میگرفت الان دختراش خیلی پوشش بدی دارن بعدازدواجشون

درسته ولی خیلیاشون بچه هاشون بخاطر رفتار سختگیری پدر مادر زده میشن و تو بزرگسالی عوض میشن،الان من خو ...

اره عزیزم چون طرف انتخاب خودش نبوده پدرش مذهبی باشه یا نباشه، بچه ها راهشونو خودشون انتخاب میکنن، چه بسا بخاطر سختگیری های خانواده بعدا از اونور بوم بیفتن، الان خودم یه خواهر دارم شوهرش کورده و مذهبی نیست حجابش خیلی ازاده، ولی منو خواهر دیگم حجابمون کامله