2777
2789
عنوان

بیایید درمورد بی بی چکم سوال دارم

144 بازدید | 13 پست

دوستان دیشب بی بی چک مارک بتا زدم احساس کردم خط دومش خیلی مبهم رنگ داره باز گفتم نه اشتباه دیدم امروز رفتم تو نور طبیعی چک کردم دیدم بله یک رنگ مبهمی داره حالا اون رنگه ممکنه مال خود بی بی چک باشه؟ 

بتا مزخرفه

برای منم چند بار هاله انداخت ولی باردار نبودم

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عههه امیدوار شدم که ینی نیست؟

بنظر من به بی بی چک اکتفا نکن اگه از موعدت خیلی گذشته ازمایش بده

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨

چند روز تاخیر داری? منظمی? یه بیبی مارک دیگه امتحان کن

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

چند روز تاخیر داری? منظمی? یه بیبی مارک دیگه امتحان کن

20 روز تاخیر تقریبا میسه گفت منظمم یعنی تا حالا انقد تاخیر نداشتم و اینکه اگر حامله باشم لقاحم دیر بوده چون روز 38 و 41 سیکل لکه قهوه ای دیدم که برای من تا حالا اتفاق نیفتاده بود و تازه چند روزه سینه هام نوکش درد میکنه، کمر دردای عجیب دارم که یکم سرپا میمونم میگیره ول نمیکنه و تازه امروز حالت تهوع دارم 

بخدا من مدیکور زیر 1 دیقه دوخط شد ولی ازمایشم2 دهم بود

اووووف پس به چی میشه اعتماد کرد من نمیخام فعلا برم ازمایش اصلا تحمل اون استرسی که باید بکشم تا جواب بیادو ندارم 

20 روز تاخیر تقریبا میسه گفت منظمم یعنی تا حالا انقد تاخیر نداشتم و اینکه اگر حامله باشم لقاحم دیر ب ...

عزیزم احتمال ۹۰درصد بارداری ی بیبی چک خوب بزن 

ولله من روز موعدم بوود زدم باردار بودم 

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40