2777
2789
عنوان

لعنت به طب سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 20 پست
چرا جبهه میگیری حمله میکنیمن گفتم خودم طب سنتیم یا قطعا مطمئنه؟ دارم میگم نه داروهای شیمیایی نه دارو ...

شما توی حرف من حمله میبینی؟ دارم میگم هر گیاه دارویی ایمن و بی خطر نیست کشنده هم میتونه باشه حتی، شما چرا ناراحت میشی؟

واقعا پناه بر خدا

طب سنتی در حد اسهال دل درد خوبه‌.نه این بیماریهای بزرگ

بخدا برا اونم باید بری سرم‌بزنی 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پست دیدم یه خانمی ۸ ماه پیش تشخیص توده در پستان براش داده بودن، حالا دوباره اومده بوده بیمارستان ...

دقیقا سرطانی ک با ۵ جلسه شیمی‌درمانی اوکی‌میشد 

چرا جبهه میگیری حمله میکنیمن گفتم خودم طب سنتیم یا قطعا مطمئنه؟ دارم میگم نه داروهای شیمیایی نه دارو ...

دارو گیاهیو اونی که تجویز میکنه مگه تخصص داره ؟ چ تخصصی داره ک تو همه امور از  نازایی بگیر‌تا سرطان و دیسک‌کمر سر رشته داره

حالا خوبه شیمی درمانی نرفتند. من اطرافم شاید بگم ۹۰درصد  دکتر و شیمی درمانی و کلی هزینه و عوارض و رفت وآمد بالاخره از سرطان فوت شدند.   بالاخره هزینه و عوارض ودرد  شیمی درمانی بدتره و اغلب هم نتیجه نمی گیرند. باز صد رحمت به طب سنتی.

حالا خوبه شیمی درمانی نرفتند. من اطرافم شاید بگم ۹۰درصد دکتر و شیمی درمانی و کلی هزینه و عوارض و رف ...

والا ما اطرافیانمون هر کی خوش خیم گرفتم با هف جلسه درمان شده ولی طب سنتی بعد سه ماه طرفو کشته امیدوارم‌مبلغش داغ عزیز ببسنه ک با ملت بازی نکنه