2777
2789
عنوان

به نظرتوووون⁉️

212 بازدید | 34 پست

🌱سلام به نظرتون بهترین سهمیه منطقه ای کنکور کدومه؟⁉️ 

سهمیه منطقه ۱ یا ۲ یا ۳ 

(صرف نظر از اینکه امکانات در منطقه ۲ و ۳ کمتره ، کلا میخوام از نظر شانس قبولی بهتر بدونم)

اصلا چجوری حساب میکنن باهاش؟!

🙂🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منطقه سه 

تعداد شرکت کننده کم و از پارسال هم ظرفیتاشو در حد منطقه دو برده بالا 

منطقه دو بدترینه ظرفیتشم  کم کردن 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
منطقه سه تعداد شرکت کننده کم و از پارسال هم ظرفیتاشو در حد منطقه دو برده بالا منطقه دو بدترینه ظرفیت ...

واقعا ؟ ظرفیت صندلی دانشگاه هایی که به منطقه ۳ ای ها اختصاص میدن رفته بالا؟همه میگن کمترینه

🙂🍃
من خودم منطقه سه ام ولی منطقه ۲ قبولیش بهتره

با درصدای یکسان و رتبه کشوری یکسان رتبه تو منطقه ۳ نصف منطقه ۲میشه به همنی دلیل فکر میکنی طبق قبولیا منطقه ۲رتبه های بالاتری داشته اما بالاترین قبولی رتبه کشوری برای منطقه ۳هست