2777
2789
عنوان

به نظرتوووون⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منطقه دو عزیزممنطقه سه درسته سهمیش بهتره ولی ب دلیل رقابت خیلی زیاد ارزش چندانی نداره

اتفاقا تا اونجایی که من هنیشه شنیدم منطقه ۳ که رقابت زیاد نداره و دانش آموزانش کم برخوردارن و امکانات زیادی ندارن و اتفاقا رقابت شدیدی که در منطقه ۱ هست اصلا توی ننطقه ۳ دیده نمیشه و تعدادشونم کمتره

🙂🍃
منم الان رفتم مدرسه ای که در منطقه ۳ مون هست رو پیش ثبت نام کردم ولی نمیدونم ۲ برم یا ۳

من ۳ رفتم اما منطقه ۲ افرادش بیشتره صندلی بیشتری توی دانشگاه داره بستگی داره خودت چجوری رقابت کنی

تعداد پذیرش مگه نمیگفتن شده ۴۰ درصد واسه منطقه ۳

اینو اطلاعی ندارم

من کارنانه زیاد نگاه میکردم 

مثلا تراز ۹۹۰۰ تو منطقه ۱ و ۲ پزشکی تهران نداده بود اما تو منطقه ۳ داده بود 

از یه مشاور کمک بگیر راهنماییت کنه

لطفا لایک نکنید‼️

آخه من دیدم با رتبه من چقد رشته های بهتری اونجا قبول میشن تا بقیه مناطق

خب امکانات اموزشی و مدارسشون بهتر بوده

من کاری به امکانات ندارم میخوام ببینم پذیرش کدوم بهتره که مدرسمو اونجا برم و بعد خودم جدا برم کلاس کنکور🥲

🙂🍃