2777
2789

خودم با غذا نصفشو تو ماست میریزم میخورم

ولی حس میکنم لاغر ترم کرده،ب جز چاقی کاربرد دیگه هم داره؟

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک بعد غذا میخورم خوب چاق کرده میریزم تو آب

با اب؟!

مزه اش چجوریه؟

تاثیر گذاشته؟

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

بعد غذا یه قاشقشو‌بریز تو لیوان اب بخور

چن ساعت بعد غذا؟

مزه اش چجوریه؟

آره از عطاری گرفته بودم مزه تلخ خیلی بدی داشت بازور خوردم الان خودم تو خونه درست کردم مزش خوبع

جوانه گندم عطاریا با داروخونه فرق داره؟

چجوری درست کردی؟

جوانه گندم عطاریا با داروخونه فرق داره؟چجوری درست کردی؟

نمی‌دونم 

گندم خریدم یه کیلو خیس کردم یه روز کامل بعد اینک یزره جونه زد ریختم تو بینی یه دستمال نمی دار کشیدم روش هر سه ساعت دستمال برمیداشتم خیس میکردم سه روز اینجوری کردم بعد اینک یکی دو سانت رشد کرد 

گذاشتم دو روز جلو آفتاب خش شد بعد آسیاب کردم مزش خیلی خوب شد

نمی‌دونم گندم خریدم یه کیلو خیس کردم یه روز کامل بعد اینک یزره جونه زد ریختم تو بینی یه دستمال نمی د ...

بعد مثل عطاریا تاثیر گذاشته؟

نمیدونی چن وقت باید خورد؟

بعد مثل عطاریا تاثیر گذاشته؟نمیدونی چن وقت باید خورد؟

یه ماه بود از اونی ک خریده بودم میخوردم 

الان از مال خودم میخورم یه هفتس رفتم خودمو وزن کردم ۵۶بودم همون روز ک مال عطاری میخوردم 

دیروزم خودمو وزن کردم به کیلو رفتم بالا