2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیاین

83 بازدید | 6 پست

هفته ۳۳ هستم یکم ترشح سبز رنگ بدون بو و سوزش و خارش دارم دکتر سفکسیم داد بهم خوردم ولی فرقی نکرده چرااا، نباید مترونیدازول میخوردم؟

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بارداری دوم.. خدایا کمک کن سرانجام خوش باشد.. 

ترشح سبز رو نمیدونم والا

اگر خیلی استرس داری و چون پنجشنبه س دکتر در دسترست نیست، با پذیرش۲۴ وقت بگیر و تلفنی حتما بپرس

مرغ سی اُم از سی تا مرغ هستم🪶 هرچند نفر آخرم، ولی هستم💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مترونیدازول تو بارداری ممنوعه. حتی سفکسیم هم باید در صورت ضرورت و با احتیاط مصرف بشه

ببخشید دکتر شما هم همش الکی آزمایش خون مینویسه؟ من هر دو هفته یه بار آزمایشگاهم خسته شدم دیگه هفته سی و پنجم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
مترونیدازول تو بارداری ممنوعه. حتی سفکسیم هم باید در صورت ضرورت و با احتیاط مصرف بشهببخشید دکتر شما ...

خب پس واسه عفونت باید چ کنیم؟ 🥴🥴 

نه من فقط ازمایش خون های ضروری رو رفتم ک قند بود و یکی هم ان تی. یکی هم همون اواایل

ن‌رسیدی چرا؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب پس واسه عفونت باید چ کنیم؟ 🥴🥴 نه من فقط ازمایش خون های ضروری رو رفتم ک قند بود و یکی هم ان تی. ...

یه ژل شست و شوی خوب مخصوص بارداری بخر خیلی تاثیر داره.

چه میدونم مرض داره مردم اینقدر خون دادم. همشم میگه نه واجبه بحث نکن. نمیدونم الان میشه دکترمو عوض کنم یا نه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
یه ژل شست و شوی خوب مخصوص بارداری بخر خیلی تاثیر داره.چه میدونم مرض داره مردم اینقدر خون دادم. همشم ...

وا، ولشکن دیگه واسه دو سه هفته عوض نکن ، الان دکتر دبگه سخت قبول میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40