2777
2789
عنوان

چه چیز هایی مسافرت رو کوفتتون میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 32 پست
همسفری که بداخلاق و غرغرو باشه و به همه چیز گیر بده بچه هامم کوچیکن کلا کوفتم کردن تاحالا

دقیقا مادر بزرگم اینجوریه بخدا آدم دیوونه میشه باهاش

افغانی ببینم میکوبونم  🤗بهم میگن خیلی نگاهت جدیه پس مراقب باش نگاهم بهت نگیره ✨️. کاربری دونفره ❤️‍🩹🤗 

برای من جای تمیز گیر نیاوردن برای موندن 

چون یه جاهایی،هتل نزدیک هم نیست مجبوری از سوییت استفاده کنی که.... 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسفر بد

يك  هفته هست از مسافرت  با خانم ها برگشتم همه هم رو درك ميكرديم خوب بود اولين تجربه از مسافرت با خانم ها بود كه داشتم 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

گرمی ها

خلی غر میزنم وقتی گرما

دلم میخواد هرجا میرم کولر گازی رو هم ببرم

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

ادمای خسیس

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
بداخلاقی مردها یا زن فرق نداره سفرو سخت میکنه و کوفتت میشه

اره واقعا 

ولی کاشکی میریم مسافرت یکم به فکر بقیه هم باشیم 

افغانی ببینم میکوبونم  🤗بهم میگن خیلی نگاهت جدیه پس مراقب باش نگاهم بهت نگیره ✨️. کاربری دونفره ❤️‍🩹🤗 

اینکه یکی پاشه همراهمون بیاداز مسافرت های فامیلی متنفرممسافرت فقط یا با خانواده یا با دوست خوبه

اره واقعا فامیلمون خیلی رو مخم 

بابام الان اومدیم سفر کوفتمون کرد اول راه😂😂

ببین من چی میکشم که همیشه مادر بزرگم باید کوفتمون کنه

حقیقتش من مسافرت با دیگران رو دوست ندارم ولی متاسفانه نمیشه و پولش هم نداریم تنها با هواپیما بربم

یه بارم که با هواپیما رفتیم بابام گفت برا مادرتون بلیط میگیرم و مادرتون رو هم ببرین  درسته خیلی کمکم بود تو بچه داری ولی اذیت شدم

میدونی چیه مسافرت جمعی آدمو اذیت میکنه

اینکه همش یکی غر بزنه و منت بزاره اگه من نبودم شما از گشنگی میمردین

بخدا اینجوری هم نیست بالاخره اگه خودمون تنها باشیم یه روز نون و کنسرو میخوریم یه روز سیب زمینی بالاخره یه جوری سر میکنیم

من کلا با جمع حال نمیکنم

مسافرت با خانواده خودم رو ترجیح میدم به پدر و مادر و خواهر و برادر 

ببین من چی میکشم که همیشه مادر بزرگم باید کوفتمون کنه

تو ببین من چی میکشمممم که بیشتر سفرا بابام هرکاری میکنههههه که کوفتمون شه مام برای اینکه دعوا نشه حرف نمیزنیم که من میزنم و اینبار دعوامون شد

اخه بشین بریم این کارا چیه