2777
2789

وسایل برقی و الکترونیکی فقط نو ما هم می‌خواستیم پی اس بگیریم فرقش تقریبا ۲۰ میلیون بود ولی دلم نیومد چون وسیله‌ای که نو هستی به درد می‌خوره خود طرف استفاده می‌کنه دیگه وقتی مشکل دار میشه می‌فروشه به نظرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیفون سالم باشه کافی کارشناسی کنید بازشدگی و عوض شدگی قطعات نداشته باشه هیچیش نمیشه آیفون که به اسم نو میفروشند اصلا خود نو هم که بگی فقط کلی پول اضافه بابت همین اسم نو میخوره که لحظه ای که استفاده کردی تبدیل میشه به دست دوم یعنی همون لحظه برگردی تو همون مغازه بخواهی بفروشیش به قیمت دست دو بر میداره

چجوری با کارشناسی کنم؟ شخص خاصی هست که انجامش بده؟

نرم افزار های تست سلامت هست همونجا دانلود و نصب کن دیگه تو گوشی یه سری کد ها هست تو ستینگ قسمت جنرال مثلا میگه اگه این حرف باشه یعنی گوشی باز شده این باشه یعنی اسکرینش فابریک نیست و اینا یکم تو نت تحقیق کن من ۲ سال پیش گرفتم تا الان راضی هستم البته مدلش پایین تر ولی سلامت فیزیکی داشته باشه آیفون معمولا دیگه چیزیش نمیشه فقط درصد باتری هم چک کن