2777
2789
عنوان

بچه ها رلم کلا عوض شده🙂💔

355 بازدید | 45 پست

سلام دوستان الان که اینو مینویسم با کلی درد دارم مینویسم من پارتنرم نزدیک ب شیش ماه باهم هستیم کلا دعوا و کلی اشتی داشتیم. دیدم تازگی یهو خیلی سرد شده کلا بدون هیچ دلیلی بعد رفت مسافرت و بعد یهو داداشش زنگ زد که داداشم به درد نمیخوره همه چی دروغ بوده. حالم بد شد زنگ زدم ب خودش گف من با این اخلاقت نمیتونم بسازم« چون من تهمت زیاد میزنم بچه ها بخدا حس هام دروغ نمیگه»  بعد گف اینارو داداشم گف ک دلسرد بشی! بعد دیشب اشتی کردیم یهو از تلگرامش شات داد دیدم تو چت ناشناس حرف میزنه!!! بنظرتون چیکار کنم؟ بچه ها خیلی دوسش دارم با اینکه از من پایین تره! نمیتونم واقعا برم یه دعایی چیزی بگین ….

رل چیه حال آدمو بهم میزنین 

مگ دوسش نداری پس این لفظ چیه

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

رل چیه حال آدمو بهم میزنین مگ دوسش نداری پس این لفظ چیه

منممم بدممم میاد از این کلمهههه عق

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دعا؟ 

😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑 ترو خدا بیخیال 

مگه ادم قحطیه ک اویزون این شدی 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
منممم بدممم میاد از این کلمهههه عق

بگو عشقم بهتره ک 

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

خب هرچی! ینی دوستیم ازدواج نکردیم ک … ب جای این چیزا ادم راه حل میده!!!

خوب اول لفظ و درست کن بعد چ ربطی به ازدواج داره به هر حال تو رابطه ای

دعا؟ 😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑 ترو خدا بیخیال مگه ادم قحطیه ک اویزون این شدی

اویزون؟ شما اصلا میفهمید چقدر سخته … نمیتونید کمک کنید حداقل زخم زبون نزنید

ببین تجربمو میگمم

آویزون نباااش آویزوون نبااش

پسرا یه اخلاقی ک دارن اینه دوست دارن دنبال همه چی بدوان چیزی رو ک ساده به دست بیارن ساده هم از دستش میدن 

میگن خب دیگه اینکه عاشق منه ول نمیکنه بره عر کاری هم کنم باز هست خب خیالم راحته بعد میره هر گوهی دلش خواست میخوره میاد باز 

ببین اعتماد بع نفسس داشتههه باششش بگووو گور باباش ولش کن میدونم سخته خودم کشیدم من داغووون شدم به هر دری زدم ک برگرده نشده تهش گفتم گورر باباشش 

و الان از ته قلبم مطمئنم یه روز برمیگرده ک من دیگه نمیخامش

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

ادم قحطه مگه 

اونم رفته با یکی دیگه این چیزا همش بهونس 

کسی تورو بخواد همه جوره میخواد 

اونم داداشش نبوده خود احمقش بوده پیام میداده چقدر بچه هم هست 

اینو از من داشته باش عاشق هیچچچ مردی نشو فقط دنبال منفعت خودت باش 

چرا با کسی باشی همش بریته تو اعصابت

اویزون؟ شما اصلا میفهمید چقدر سخته … نمیتونید کمک کنید حداقل زخم زبون نزنید

اگ‌متولد ۸۵ عی .. عزیزم سنت خیلی کمه برای این چیزا 

رابطه زیر ۲۴ واقعا بدرد نخوره خودم تجربه دارم که میگم 

رابطه درست تلفیقی از عقل و عشقه 

خودتو واقعا درگیر پسر جماعت نکن ارزششو نداره 

اگرم درگیری اونی ک بخادت زمین و زمان و بهم گره میزنه خودتو گول نزن

عزیزم رابطه اینطوری بدردت نمیخوره همین الان تمومش کن محکم واسه همیشه پسره رفته تو باد ناشناس حرف زده شاتم فرستاده گوره باباش😐

من یه ساله با طرفمم پدرشو همه جوره درآوردم با بحث این حرفارو نمیزنه اون وقت این تو شیش ماه اینطوری شده

من خودمم وسوسه شدم چند باری تو همین بات چت کردم نمیخوام ناراحتت کنم ولی همه پسرای اونجا  سکس..چت می‌خواستن من خودمم وسوسه شدم

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱