2777
2789
عنوان

ماه بعد عروسی دختر خواهرشوهرمه

885 بازدید | 56 پست

ولی نمیخوام لباس اینا چیزی بگیرم ،خدایی ارزش ندارن 

سال پیش عروسی برادرشوهرم بود گرفتیم لباس میخوام همونارو بپوشیم همگی 

زشت نییت ،خدایی هزینشم سنگینه 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همگی یعنی کیا؟ لباسو برا خودت میخری که میگی هزینه نکنم. لباسی نداری تو مراسمات سمت خودتون پوشیده باشی؟ چون عروسی برادر شوهر همین فامیلا بودن باز اینم همونا هستن، من بودم میخریدم

شما بخودت ارزش میدی

والا پارسالم شوهرم نداشت پول من انگشتر فروختم دوتا برای لباس و هدیه و اینا دیگه امسال نمیخوام پولی ک پس انداز کردیم بابدبختی رو بدم لباس و اینا برای یه ساعت

نه بابا چه زشتی همونا رو بپوش 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

اونوقت تو فیلماشون با یه لباسی 

بخری یا نخری به حال اونا تاثیر نداره 

مونده بخودت چقدر خودت دوست داشته باشی

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

همگی یعنی کیا؟ لباسو برا خودت میخری که میگی هزینه نکنم. لباسی نداری تو مراسمات سمت خودتون پوشیده باش ...

بخدا پارسالم انگشتر فروختم اونارو خریدیم مجبوری،امسال پول پس انداز کردیم یکم دلم نمیاد کم کم ۵،۶ تمن فقط بدم لباس بخرم حالا آرایشگاه و اینا ب کنار

والا پارسالم شوهرم نداشت پول من انگشتر فروختم دوتا برای لباس و هدیه و اینا دیگه امسال نمیخوام پولی ک ...

منم برا عروسی پسر عمه شوهرم یه لباس خوب پوشیدم ولی ۲ ساعت تالار بودن ، خیلی مذهبین 

الان عروسی یکی دیگس نمیدونم چکار کنم