2777
2789
عنوان

ماه بعد عروسی دختر خواهرشوهرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 56 پست
من به لباس رو مجلس خواهرزاده خودم .و دوتا خواهرزاده های همسرم پوشیدم .....مهم حال دل خودته .و چند مج ...

ن بابا حسرت نمیخورم ،واقعا حیفم میاد ازپول 😅

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم لباس پوشیده میخوام بگیرم چون مذهبین

برای منم کاملا پوشیدس برای عروسی برادرشوهرم چون شوهرم اینا گیرن کلا ،،،بعد گفتم خب اونم فیلمو میبینه زشته،لباسمم پوشیدس ب درد عروسی ایناهم میخوره

برای دو ساعت عروسی دیگران ، خودتو زیر خرج اضافی نبر

دقیقا ،بخدا پارسال برای برادرشوهرم ک وایعا ضرور بود و واجب انگشتر فروختم برای خرجو مخارج

اگه همون ی بار پوشیدی که بپوش قرار نیست هر بار لباس جدید بخری یا میتونی ی سبکشو اجاره کنی از مزون

والا پارسال ۳ونیم دادم لباس ،امسال فک کنم برای اجاره باید همون ۳،۴بدم ،اونم گرونه خب

ن بابا اجاره از 500تومنم هست کل شهراروبزن حتی فروششکگم پیدا میشه این قیمت

عههه جدی یعنی تهران با ۵۰۰ پیدا میشه یه چیز خوب ومعقول 

اره بابا همونو بپوش الان با ۵.۶ تومن هم نمیتونی لباس بخری ..منو خواهرم واسه خواهرم رفتیم بخریم باورن کن زیر ۸ تومن لباس ندیدیم یعنی لباسی ک ب دل بشینه باید ۱۲ ۱۴ میدادیم اونم سرگردونه چیکار کنه ۶ شهریور هم عروسی داره خواهرمم دقیقا زندایی میشه

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه