2777
2789

دختر داییم سال ۱۴۰۰ مامایی قبول شد بعد خیلیم ناراحت بود چرا چیز بهتری قبول نشده و اینها بعد مامانم میگفت بابا مامایی بدرد نمیخوره و دکتر که به حساب نمیای دیگه البته به خودش نه به داییم 

بعد الان بعد چند سال اومدیم خونمون میگه من اشتباه کرده بودم پزشکی قبول شده بودم الانم عمومی رو تموم کردم😐

دوستان واقعا میشه همچین چیزی؟ انتخاب رشته ات یه چیز دیگه بیاد بعد بری دانشگاه بگن نه اشتباه کردیم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه😑

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

4 سال عمومیشو تموم کرده؟دروغ میخواین بگین تمیز بگین توروخدا😂

وای بخدا منم همینو به مامانم میگم اوسکلمون کرده این🤣🤣🤣🔪

اگه ۹۹ هم رفته باشه دانشگاه تا الان عمومی تموم نمیشه 

خوب گیرم دروغ گفته باشه بعداً سرکار نمی‌خواد بره شما شغلشو نمی‌فهمین که ماماس یا پزشک فک نکنم همچین ...

ما پیش هم نیستیم خونه ها مون ما خوزستانیم اینا شهرکرد خیلی‌کم همو میبینیم

ما پیش هم نیستیم خونه ها مون ما خوزستانیم اینا شهرکرد خیلی‌کم همو میبینیم

بازم خوب شما دورین بقیه فامیلامون چی بلاخره یه جا لو می‌ره دیگه اگه دروغ باشه که خیلی مسخرهس

بازم خوب شما دورین بقیه فامیلامون چی بلاخره یه جا لو می‌ره دیگه اگه دروغ باشه که خیلی مسخرهس

والا اینا فقط شهرکردن دیگه بقیه سر در نمیارن که بهش چون با کسی رفت و آمد ندارن فقط ما

ببین حتی عمومی ۵ ساله هم تموم نمیشه درسته؟ هرچقدر که آدم هم زرنگ باشه تو این مدت کم نمیشه

7 ساله

نه بابا

مخالفی؟لابد دلیل منطقیم نداری؟پس زر نزن به عنم..اول انسان دوم ایرانی سوم تورک✌

ببین حتی عمومی ۵ ساله هم تموم نمیشه درسته؟ هرچقدر که آدم هم زرنگ باشه تو این مدت کم نمیشه

عزیزجان عمومی ۴سال علوم پایه هست ۳سال هم که تو بیمارستان و اووووه حدود ۸سال طول میکشه