2777
2789
عنوان

مصرف سیتریزین برای نوزاد

132318 بازدید | 18 پست

پسرم6ماه ونیمه وزنش 7.500.اگه کسی داره سیتریزین مصرف میکنه برای نی نی راهنماییم کنه چه دوز و با چه فاصله زمانی بهش دارو بدم 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
1.5
1
50%
1
0
0%
2.5
0
0%
2
1
50%
 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ی هفتس ابریزش داره دیگه خجالت میکشم برم بیرون دارم خرید میکنم ی دفعه میبنم وااای چه خبره تو صورت پرنس

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

نه دکترش رفته سفر. برای خواهرزادم همین حدود سنی با دوز و ساعت مشخص براش تجویزشده ولی دیشب ی داروخونه میگه 2 یکی میگه1. 5 یکی میگه 2سی سی

عزیزم احتیاط شرط عقله شما یه سی سی هشت ساعته بده من به پسر یازده ماهه ام دو سی سی هشت ساعته میدم

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

ببين اين دارو رو با احتياط بايد به نوزاد داد

هر دوازده ساعت يه بار بده

از نيم سي سي شروع كن، اگر ديدي بعدش بي حال نشد دفعه بعد يك سي سي بده

اين توصيه دكتر به دختر من بود

من دخترم بعدش بي حال نشد ولي چنان خشك شد كه همون يه بارو بهش دادم

مادر يك گل رز هستم و تو يك جزيره كوچيك زندگي ميكنم

من صب ساعت8 یک سی سی دادم ولی همچنان ابریزش داره چیکارکنم

خانما دخترم از ديشب  كه بهش يك سي سي سيتريزين دادم تا الان همش خوابه واس شيرش ب زور بيدار ميشه ب نظرتون چيكار كنم الان اون دردش خوب شده كه راحت خوابيده يا نه مشكل داره كه خوابيده الان هم وقته داروش هست ترسيدم ندادم ديگه بهش

خدايا مراقب عزيزانم باش به خودت سپردمشون 🙏🙏
دکتر فوق تخصص عفونی اطفال به دختر من که تو چهار ماهگی شدیدا سرما خورده بود با سرفه های شدید فقط چند ...

عزيزم ميشه اسم دكترتو بگي ، دختر من ٢ ماهه علائم سرما خوردگي رو داره ولي خوب نميشه