2777
2789
عنوان

دوباره شوهرم منو آورد گذاشت خونه پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7615 بازدید | 148 پست
پووووففف کاش مردا یکم درک داشتن شما الان حال جسمی و روحی خوبی نداری باید بهت برسه اونوقت بهتر اونجا ...

انقد حالم بده که حال خانوادمم  بد میکنم ناخواسته منو میبینن غصه میخورن چیزی از گلوم پایین نمیره هموگلبین هم روی ۷ دکتر گفت خیلی باید به خودت برسی

نمیدونم چون ازش دیدم دیگه اعتماد ندارم وگرنه میگفتم نه

خیانت جنسی بود؟ با کسی که بود ازون یکی دوروزه ها که وقت بگذرونه بود یا نه وابستگی داشت بهش؟ 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد حالم بده که حال خانوادمم بد میکنم ناخواسته منو میبینن غصه میخورن چیزی از گلوم پایین نمیره هموگ ...

خدا انشالله سر عقل بیارتش زندگیتون خوب بشه 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

خیانت جنسی بود؟ با کسی که بود ازون یکی دوروزه ها که وقت بگذرونه بود یا نه وابستگی داشت بهش؟

نه جنسی نبود سر دو روز حرف زدن فهمیدم دقیقا روزی که میخواستن برن دیت اول  مچش رو گرفتم 

برا دختره روانشناس بازی در آورده بود و راهنماییش میکرده وقت میزاشته حرف میزده اونوقت من حالم بده باهام دو کلمه حرف نمیزنه آرومم کنه

مشکل اینه محبت نمیکنه مثلا من از بیمارستان اومدم حال روحی خیلی بدی دارم حتی کوچیکترین محبت مثلا دستت ...

یعنی ببخشید بهتون حسی نداره یا کلا مدلشه ؟چون اگه حسی نبود که حامله نمیشدی ازش. 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺
شوهر من اش دهن سوزی نیست ولی این شوهرای شما دیگه نوبرن به خدا مینشستی میذاشتی اتیش میزد مردتیکه ی اح ...

نه اینو نگو بعضیا انقدر کله شقن که نهایت نداره برای اینکه سر حرفش باشه ممکنه هر گوهیو بخوره