2777
2789
عنوان

دوباره شوهرم منو آورد گذاشت خونه پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7904 بازدید | 155 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بره گم شه خودت فردا برو خونه بگو خونمه اومدم والا

قبلا چند بار اینجور آورده خودم رفتم پررو شده 

ایندفعه نمیرم ببینم میخواد چه کنه 

حرف آخرش دم در این بود مرد باشم میام دنبالت تو هم زن باش بشین خونه بابات 

پووووففف کاش مردا یکم درک داشتن شما الان حال جسمی و روحی خوبی نداری باید بهت برسه اونوقت بهتر اونجا یکم به بدنت به روح و روانت برس

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

چطور دلش اومده اخه🥲💔 عزیزم میدونم خیلی شرایطت سخته ولی به نطرم تو هیچ اقدامی نکن یه چند روز دیگه ن ...

بابام میگه ولش کن بزار ایندفعه خودش بفکر باشه و بیاد 

پرروش کردیم

بابام میگه ولش کن بزار ایندفعه خودش بفکر باشه و بیاد پرروش کردیم

عزیزم نمیخوام دلتو خالی کنم ولی با سناختی که ازش داری احتمال داره کسی رو بیاره خونت؟یا میترسه خودت سرزده بری یه وقت تو خونت؟

دخترت کجاست بفرستش پیش باباش بمونه خودت نرو

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

مشکلش چیه

مشکل اینه محبت نمیکنه مثلا من از بیمارستان اومدم حال روحی خیلی بدی دارم حتی کوچیکترین محبت مثلا دستت رو بگیره کنارت بشینه چه میدونم از این چیزا نداره منم عصابم میریزه به هم بهش که میگم جنگ میشه

یه دختر ده ساله دارم نه رفتارش خوب نیس امسال بعد عید هم متوجه خیانتش شدم

چرا جدا نمیشی ؟ شرایطش و نداری یا این ک بخشیدی و فرصت دادی؟

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....