2777
2789
عنوان

دعوا با نامزد بعد از یکسال

194 بازدید | 22 پست

عقدم و بعداز یکسال تازه دعواهامون شروع شده 

توی این یکی دوهفته هرچقدر همو دیدیم شبا اولش یه دعوای درست و حسابی که من فقط دلم میخواد برگردم خونه ولی نامزدم کم کم درستش میکنه ،کوتاه نمیاد ، میپیچونه و لوس بازی و تموم 

یه ساعت اول که همو میبینیم خشنه که من اصلا دوست ندارم کوچک ترین حرفی بهش بزنی میخاد ده تا بزارع روش بهت بگه 

ولی کم کم آروم میشه و بگو بخند می‌کنه هرچی هم میخای بهش بگو بدش نمیاد با خنده جمعش می‌کنه 

بخاطر چیه😐

چیکار کنم چطور رفتار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم ی ذهنیت مثبت ودوست داشتن داره هم ی ذهنیت منفی براش ساختن...البته این فکر منه شاید غلط باشه

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

چه ذهنیت منفی براش ساختن؟یعنی چی

اگ باخانوادش اینااختلاف نظراینا داری

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

یااینکه یسری اخلاقشوبروز نمیداده الان دگ بعد یکسال سخته بروز نده اخلاقاشو

خودش میگه خانوادم خیلی دوست دارم حتی بیشتر از خودمولی خب نمیدونم زیاد نمیبینمشون

پس اختلافی نیست و گناه اوناروگردن نگیرم🫠