2777
2789
عنوان

دهه هفتاد و هشتاد ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 148 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اره اونارو میگی الان یادم نیست ما چی می‌گفتیم ولی پسرا خیلی سرش کری میخوندن

من تمام بچگیم همبازی هام پسرا بودن و با اینا اشنایی بسیاری دارم😂

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!
من همبازی پسر هم نداشتم کلا تنهای تنها😂😂الان اذیت نیستی؟ رفتارات پسرونه نیس؟

دروغ چرا ولی اون ناز و تکبری که دخترا دارن و با لوندی هاشون چ میدونم دوس پسر پیدا میکنن خیر ندارم ولی نه بخوام بگم پسرونه نه اصلا تاثیر نذاشت 

ولی خب این موصوع بیشتر برمیگرده به پدر و مادرم چون هیچوقت نازم نکشیدن و به عنوان دختر لوس نبود و اونجور محبت ندیدم به خاطر همین محبت کردن برام سخته و توی خانواده پر جمعیت بزرگ شدم پس منطقیع

اره بعضی هاش واقعا قشنگه مثلا نگو نهیا اهنگ نفس بکش در گوشمخیلی هس تو ذهنم نیس الان

من دلم تنگهههههههه واسه یه دلخوشی کوچیییییبک😍

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
من دلم تنگهههههههه واسه یه دلخوشی کوچیییییبک😍

واسه ی همسفر ساده که باهاش بزنم جر بدم این جاده رو با موزیککککک