2777
2789
عنوان

چطورید

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 64 پست
قربونت برم عزیز دلم 💖

خدانکنه جانم🤍

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

حالم بده، جدی حالم بده... نمیدونم دیگه چیکار کنم... از طرفیم کنکور دارم سال بعد.. اگه قبچل نشم و رتب ...

عزیز دلم حال بدت همیشگی نیست منم امثال باید کنکور بدم دوباره بخاطر همسرم از دانشگاه گذشتم و الانم طلاق اما بازم امید دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر زیبا🥲😂خوبی خوشگلکم

هیییی آهان راستی به غیر این هنگام قطعی برق میخوابم تا اومدن برق چون کلا کلاسام میمونه این زمان ها شب ها هم خوابم نمیاد بیدار میمونم 

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

موفق باشی قشنگم🌱

ممنونم

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

عزیز دلم حال بدت همیشگی نیست منم امثال باید کنکور بدم دوباره بخاطر همسرم از دانشگاه گذشتم و الانم طل ...

:))))))) خدا پشت و پناهت باشه دختر، تنها چیزیه که میتونم بگم. 

خسته تر از اونیم که می‌بینی.. 

غم هست میدونم ولی خدا از غم ها بزرگتره مطمئن باش هوامونو داره میخوام به روم نیارم سختی هامو امیدوار ...

صد البته که خدا بزرگتره 

ممنونم عزیز دلم که اینقدر مهربونی

آره اوضاع کاری همسرم بهم ریخته دعام کن لطفا🥲❤️

همه چی حل میشه مخصوصا شرایط کاری و مالی فقط یچیزی حل نمیشه اونم دل شکستگیه خداروشکر کن که مسئلت فقط همینه 

چشم عزیزم دعاگوتون هستیم