2777
2789
عنوان

من مامان بدید هستم بهم فوش بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 50 پست
اره حتما میدونم که از پسش بر میای

ببین خیلی ازت ممنونم تو وسط این همه فوشگ که خودم گفتم حقمه باهام طوری حرف زدی که بگم هنوز ادامه دارم میتونم از اینجا درس کنم آهنگ ویس هرچیز ی که منو به سمت آرامش دعوت کنه داری! قرص نمیام بخورم 

چیپس چسب چسس
ببین خیلی ازت ممنونم تو وسط این همه فوشگ که خودم گفتم حقمه باهام طوری حرف زدی که بگم هنوز ادامه دارم ...

قربونت عزیزم 

خوشحالم میبینم اراده ات داری قوی میکنی 

عزیزم قرآن گوش بده . صدای دریا و آبشار یا آهنگ های بیکلام کمک کننده ان  . برو تو طبیعت دیدن درخت و گل به آدم آرامش میده 

کلا هر کاری که حس خوبی بهت میده رو انجام بده و به خودت محبت کن  

مطمئن باش به مرور حال دلت خوب و خوب تر میشه♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا بیا هر روز باهامون ب اشتراک بزار چطور روزتو گذروندی

عزیزم امروز خیلی بهتر بودم دانم با خودم میگم بچس اشکال ندارد امروز آب هندونه رو ریخ رو زمین لباس بهم نگاه کرد ببینه چی میگم من آروم بدون تغییر بهس گفتم اشکال ندارد فدا سرت . و تازه فهمیدم وقتی مهربونم دخترم اخلاقش خیلی نرم تر میشه .وقتی گفتم توی تاپیک که بهم فوش بدید میخواستم هر چند وقت که داشتم دوباره به حالت قبل برمی گشتم اونارو بخونم وتلنگری بشه..البته هنوز مقداری صدام بعضی وقتی که روی یه کاری اصرار داره ومن میدونم بده بلند میشه اونو هم اگه بشه باید با آرامش بگم..البته با آرامش نمی‌فهمه امیدوارم اینو درک کنی لجبازی میکنن

چیپس چسب چسس
عزیزم امروز خیلی بهتر بودم دانم با خودم میگم بچس اشکال ندارد امروز آب هندونه رو ریخ رو زمین لباس بهم ...

خیلی خوشحالم واست 

حالا من دخترم وقتی روی چیزی اصرار داره دو سه بار میگم ن باید این کار کنی 

اونم اصرار میکنه و من سکوت 

دوباره چند دیقه میگم ن و جملم تکرار میکنم 

تا ۵سالگی بچه فقط ۲۵درصد مغزش کار میکنه پس نباید زیاد انتظار داشت 

همیشه ی اسکاج بکش هر جا رو کثیف کرد بعد دستمال خشک 

واسه لباس هم اسپری لکه بر بگیر 

ایشالا وقتی بزرگ شد همه جا رو میشوری و تمیز میکنی

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم