2777
2789
عنوان

من مامان بدید هستم بهم فوش بدید

291 بازدید | 50 پست

دخترم وقتی چیزی مریزه تو خونه منو سریع نگا می‌کنه میفهمم منتظره داد بزنم حتی سر سفر روی زیر آنداز می‌ریزه سریع نگاه می‌کنه یا تازگیا اعصابم خیلی ضعیفه میزنمش وقتی کنارشم یه حرکت دستم مثال میخام چیزیو بردارم اون می‌ره عقب می‌ترسه ازم. اومدم اینو بگم از عذاب وجدان و ناراحت زیاد میگم که بگید منو تخریبم کنید بد تریم حرفا رو بزنید که به خودم بیام قبل هر حرکتی فک کنم دخترم سه سال و نیمه و من میخام خوب باشم ولی نیسم

چیپس چسب چسس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ی عده میگن مادره گناه داره کم آورده شما دایه عزیز تر از مادر نشید

ولی اون بچه کیسه بوکس شما نیست 

بجای فحش خودتو بزن ولی اونو نزن

Guess I’m still holding on to something I shouldn’t

وای نکن مثل من .بچت رو اعصابش تاثیر میذاره ها 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

باز حالا خوبه شما عذاب وجدان داری و میدونی چه ادم مزخرفی هستیمامان من نمیپذیره این مسئلرو و مدام خوا ...

میدونم مزخرف شدم بیشتر بگو تحقیرم کن نیاز دارم  به فوحش دادن

چیپس چسب چسس

اول منشا حال بدتو پیدا کن

توجه کن اون یه بچه ست فقط چیزی که میبینه رو یاد میگیره این رفتارا باعث میشه یا همینجوری پرخاشگر باشه و یا ترسو و زود رنج 

از بچه سه ساله نباید انتطار درک بالایی داشت شماهم مطمئنا تو شرایط سختی سعی میکنم درکت کنم و واقعا همیشه به خودت یاد اوری کن اون فقط یه بچه ست

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

الان ی عده میگن مادره گناه داره کم آورده شما دایه عزیز تر از مادر نشیدولی اون بچه کیسه بوکس شما نیست ...

نه می‌دونی درسته مادر کم میاره ولی حق ندارم میدونم. وقت الان میخام آنقدر بهم فوش و حرفه‌ای بد بگید که از من الآنم متنفر بشم 

چیپس چسب چسس
نه می‌دونی درسته مادر کم میاره ولی حق ندارم میدونم. وقت الان میخام آنقدر بهم فوش و حرفه‌ای بد بگید ک ...

شما برو پیش روانشناس بجای عذاب وجدان شبانه

Guess I’m still holding on to something I shouldn’t

اول منشا حال بدتو پیدا کنتوجه کن اون یه بچه ست فقط چیزی که میبینه رو یاد میگیره این رفتارا باعث میشه ...

من خودم همین طوری بزرگ شدم البته پدرم بد اخلاق بود وقتی فک میکنم دخترم قرار مثل خودم سه دیونه میشم

چیپس چسب چسس