2777
2789

شرایط مالی رو میگم

هفت ساله داریم درجا میزنیم ولی هرکس رو میبنم دوروبرمون پیشرفت کرده

نگید تلاش نمیکنید یا ولخرجید اصلا اینجوری نیس 

من میگم اگه گرونیه و شرایط بده چرا یه عده جواب کار و تلاششونو میگیرن یه عده مثل ما فقط شدیم حمال صاحب شرکت و بانک ها😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا شرایط همه یکی نیست یکی همش داره از این گرونی ها عقب میوفته یکی پولش داره بیشتر میشه 

ولی تو بگو شرایط زندگی همه از نظر سختی و روانی یکیه؟ 

چرا من حس میکنم زندگی فقط با شوهر من سخته . بقیه خیلی خوب زندگی میکنن 😞

اونا در امد بالا دارن 

مخصوصا اونایی ک شغلشون ازاده با تورم همراهی میکنن. مثلا چیزی گرون بشه اجناسشونو گرون میکنن

ولی اونایی که حقوق بگیر هستن مگه سالی چند درصد میره روش

الهی به امید خودت...  
اونا در امد بالا دارن مخصوصا اونایی ک شغلشون ازاده با تورم همراهی میکنن. مثلا چیزی گرون بشه اجناسشون ...

ما هر دو نوع شغل رو تجربه کردیم کاسبی هم اینجوری نیس که بکشن رو قیمت مثلا سوپرمارکت قیمتا روش حک شده نمیشه بالاتر برد الکی ولی سری بعدی بار رو باید گرونتر خرید که عملا یعنی ضرر

شاید باید انرژیتون و مثبت کنیدهمین که خودتون و عقب میدونید، انرژی منفیه و باعث میشه عقب تر برید

راستش من از اول ادم پرانرژی و مثبتی بودم ولی شرایط زندگی من رو نمیشه گفت منفی ولی واقع بین کرده 

ما هر دو نوع شغل رو تجربه کردیم کاسبی هم اینجوری نیس که بکشن رو قیمت مثلا سوپرمارکت قیمتا روش حک شده ...

اره ولی مثلا پوشاک یا تولیدی و فست فود و این چیزا میکشن روش با تورم. 

الان پدرشوهر من قنادی داره وقتی شکر گرون میشه قیمت شیریناش دو برابر میشه میتونه خودشو با تورم وفق بده . ماهانه ۴۰۰ به بالا در امد داره

الهی به امید خودت...