2777
2789
عنوان

دو ماهمه هنوز به خانواده ام نگفتم

360 بازدید | 26 پست

من و همسرم بعد جدایی به هم برگشتیم

و خانواده ام چون مخالف بودن کلا جریانش مفصله باهام قهر کردن حالا تازه کم کم باهاشون اوکی شدم مادرم چند بار بهم گفته تو حرفا که حداقل باردار نشم و… من الان دو ماهم شده ولی هنوز بهشون نگفتم

نمیدونم چطوری بگم

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80

بالاخره که میفهمن پس قبلش خودت بگو

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلبش تشکیل شده بگین

شده

الان درگیر مشکل برادرم هستن میترسم بگم بدتر دوباره رابطه ام باهاشون خراب بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80

میترسم دوباره رابطه ام باهاشون خراب بشه

دیگ چاره ای نیس عزیزم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

زندگی شخصی خودتهفعلا نگو بلاخره می‌فهمن

نمیدونم چیکار کنم

از طرفی مطمئنم بفهمن خوب برخورد نمیکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80

توکل بر خدا ایشاا..‌ خیر و برکت و آرامش بیاد با آومدنش تو زندگیت خودتم بخاطر بچه هات سعی کن صبر و گذ ...

ممنون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80