الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از خدا میخام هیچ خونه ای بی مادر نشه دوستان برای طول عمر مامان منم صلوات بفرستين انشالله خدا دلش رو شاد بکنه و سایه اش همیشه بالای سرم باشه امشب زیر دوش گریه میکردم که نميتونم براش کادو بگیرم خیلی ناراحتم
خدا سایه مامانتو بالای سرت نگه داره. حتما که نباید کادو بهش بدی با کلام و رفتارت بهش نشون بده.همینکه ...
بنده خدا از من انتظار نداره ميدونه من تو چه شرایطی هستم ولی من خودم ناراحت میشم البته مشکل مالی منظورم نیستا کلا از شرایط که برای من غصه میخوره ناراحتم
عزیزم ان شاءالله که خدادل مادرتونو وشادکنه وهمیشه تنشون سالم باشه وسایه شون هم همیشه بالای سردخترخوبی مثل شما که اینقدرمادرشو دوست داره باشه
انشاءالله خداوند بزرگ ورحمان به همه مادران سلامتی ودل شاد عنایت بفرماید
"برای تو که می خوانی" همین الان خدایم را صدا کردمنمیدانم چه میخواهی...ولی الان برای توبرای رفع غمهايتبرای قلب زیبایتبرای آرزوهایتبرای کسب توفیقت برای دین و دنیایت برای آخر کارت به درگاهش دعا کردم...!و میدانم خدا داند...خدا از خواستهای تو خبر دارد...یقین دارم دعای من برای تو،دعای تو برای من ؛اثردارد"...