سلام بچه ها حالتون خوبه من اینجوری نبودم و نمیدونم چرا اینجوری شدم چند وقت هست خیلی رو شوهرم حساس شدم اگر تنها بره جایی عصبانی میشم اگر بریم بیرون کسی نگاهش کنه دیونه میشم اگر چشمش به به کسی بیفته عصبی میشم و جند شب پیش رفتیم خونه عمه شوهرم یک دختر مجرد داره هی زیر چشمی نگاه شوهرم میکرد و ی جوری حرف میزد که عصبانی شدم و باهاش بد حرف زدم و ناراحت شد نمیدونم جرا اینجوری شدم حس میکنم دارم دیونه میشم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خیلی کارتون زشته بنظرم یه شما میگن شکاک باید حتما یه روانشناس خوب برید من حقیقتا زنایی که بشدت روی شوهر یا پارتنرشون حساسن رو درک نمیکنم از اون ور بوم افتادن دیگه نه خیلی شل بگیری نه مثل شما باشی
جدیدا بین تو و شوهرت اتفاقی افتاده؟یا چیزی ازش دیدی که ناراحت شی؟
نه عزیزم از شوهرم اصلا هیچی ندیدم و هیچ چیز پنهانی از من نداره ولی اره ی اتفاقی افتاده که تو تایپکت های قبلیم چندبار راجبش تایپ کردم شوهرم ی دختر عمو مجرد دا ه که از من هم بزرگ تره از اول ازدواجمون به شوهرم چسبیده بود و هی تنها پا میشد می اومد خونمون و یکسره به شوهرم پیام میداد و حتی برای شوهرم گل هم فرستاده بود در خونه باهاش بدجور دعوا کردم و ابروشو پیش پدر و مادرش بردم و شوهرمم باهاش قطع رابطه کرد از اون موقع حساس شدم