واقعا چرا؟من تا الان فقط با دوتا طرز فکر گذروندم یکی اینکه نباید دنبال ناموس مردم برم چون خودم ناموس دارم دوم اینکه احساساتم باید مال به نفر باشه نه واسه چند نفر قصدمم ازدواجه و تا حالا تو رابطه دوستی اینا نرفنم....بعد اونایی که با چند نفر میرن و با احساس دختر مردم بازی میکنن موقعیتشونم بیشتر پیش میاد خیلی تعجب میکنم...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من دارم میبینم ...خودم موقعیت داشتم حتی دختر به یکی گفته که بهم بگه اما من واقعا خدا میدونه نرفتم چون یه اعتقاد خاصی دارم...ولی خودم دارم میبینم اونارپ
چون دنیا همش برعکسه مردم میگن راستگو باش ولی ادم دروغگو طرفدار بیشتر داره یا احترام بزار تااحترام بب ...
من پسرم میخوام ازدواج کنم واقعا نمیگم مثل من پیدا نمیشه ولی حداقل یه جوری هستم که کسی ازم بدش نیاد....ولی میبینم خیلیا که با دختر مردم بازی میکنن موقعیتشونم خوب میشه...ولی من موندم چرا ولی من اوکی نمیشه