2777
2789

عقدم پارسال یه سری که رفتم خونه مادرشوهرم، گیر داد که باید نصف پول عروسی رو شما بدید😐چون جشن عقد تالاری نگرفتید درنتیجه ما هم پول مهمونای شما رو نمیدیم.

منم گفتم خرج عروسی با خانواده داماد هست. 

حالا بگذریم که سر وام ازدواج هم چه کارا که نکردن .

هستین بگم؟

زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام

نمیخواد خودتو خسته کنی

مادرشوهرت از این اویزونای بِکَن هست  حالا اول راهته

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اینکه ما هیچی جهاز ننداختیم(جز تلوزیون و ظرفشویی) همرو خودمون خریدیم که اونا تو فشار نیفتن.

اینم قدردانی شون هست

حتی چوب هم خودمون خریدیم(خانواده عروس)

خلاصه که پارسال شوهرم پیشنهاد داد وام ازدواج خودتم بده به من😐میخوام خونه رهن کنم تو که نیازی بهش نداری درحالیکه من معلمم و میخواستم وام رو بگیرم و باهاش ماشین بخرم برم سرکار