2777
2789
عنوان

اضافه وزن و شکم بزرگ اول بارداری

94 بازدید | 20 پست

من هفته نهم بارداریم .ولی خیلی اضافه وزن پیدا کردم و شکمم خیلی بزرگ شده به خاطر ورم معده و نفخ شبیه هفت ماهه ها شدم .هر لباسی میپوشم افتضاح میشم .چکار کنم  نفخ کمتر بشه و وزنم بیاد پایین .کسی تجربه داره .رعایت میکنم .ولی استعداد چاقی دارم به خاطر شرایط خونه نشین شدم  وزنم رفته بالا 

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخور ها زیاد گرمیه.... هیچی از دستم برنمیاد که لامصب

هیکلمو چکار کنم .افتضاح شدم لباسم هنوز هیچی نشده  تنگ شدن .من بارداری سوممه سر دو تا اولی ماه های اول مشکلی نداشتم و رو فرم بودم ولی الان داغونم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هیکلمو چکار کنم .افتضاح شدم لباسم هنوز هیچی نشده تنگ شدن .من بارداری سوممه سر دو تا اولی ماه های او ...

منم هیچی تنم نیس و جالبه بارداری اولمه😐

هیچی امزوز دکتر بودم گفتم گف طبیعیه جالبه وزن اضافه نکردم همش باده

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

منم هیچی تنم نیس و جالبه بارداری اولمه😐هیچی امزوز دکتر بودم گفتم گف طبیعیه جالبه وزن اضافه نکردم هم ...

انشاالله بارداری خوبی داشته باشی .دکترت هیچ دارویی بهت نداد تو فقط ورم شکم داری یا دلپیچه هم داری؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشاالله بارداری خوبی داشته باشی .دکترت هیچ دارویی بهت نداد تو فقط ورم شکم داری یا دلپیچه هم داری؟؟

اره دلپیچه هم دارم اتفاقا.... مکمل اینا داد ولی برای ورم نه

من طوری شدم هر جا میرم میفهمن حاملم... قبلا زیاد سکم نداشتم الان قشنگ زیر نافم قمبل شده

زیر ناف قربونت  من الان میتونم از شکمم به عنوان طاقچه استفاده کنم 😭😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زیر ناف قربونت من الان میتونم از شکمم به عنوان طاقچه استفاده کنم 😭😅

ینی معده ات هم؟

ببخشید یبوست اینا نیستی؟ من گاهی چن روز یبار چای نبات میخورم هم تهوعمو کم میکنه هم یکم میگیره نفخو