2777
2789
عنوان

شوهر ناسازگار

164 بازدید | 26 پست

۱۵ ساله ازدواج کردم ۲تابچه دارم شوهرم از اول بداخلاق بودولی ترساز جدایی نذاشت جدا بشمتا چند سال  پیش که خواهرم ازدواج کرد حسادت ها و مقایسه های شوهرم شروعش باخانواده من قطع ارتباط کرد ودیگه نه اونا حق دارن بیان ونه من حق دارم بچه هارو ببرم دائم توخونه به من وخانواده من توهین میکنه پسربزرگم یاد گرفته اونمیهم پررویی میکنه امروز روانشناس می‌گفت که تقصیر شوهرم ولی شوهرم توسرش نمیره بامن لج افتاده باخانواده خودش وفامیل صمیمی شده پول میده کار جور میکنه و... تامن حرصبخورم تنهاییه تنها میاد 

خیلی حالم بده نه حوصله شوهرم دارم نه بچه ها دارم به جدایی فکر میکنم شما بگید کار درست چیه

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برده که شما نیستی دوست عزیز ...داری خودتو تلف میکنی

اول یه مشاوره و فرصت به نظرم به خاطر بچه هات

اگه نه جدا شو

خدای بزرگ ممنون که انقدر خوبی و هوامو داری... عاشقتم هوارتاااااااا😘😘😘😘
برده که شما نیستی دوست عزیز ...داری خودتو تلف میکنیاول یه مشاوره و فرصت به نظرم به خاطر بچه هاتاگه ن ...

دقیقا حس بردگی دارم مشاورم اومد دید مقصرهگفت منطور مشاور این بود مقصر تویی این زنو گرفتی

بچه هات چندسالشونه ؟؟

خدا نگذره از همچین مردهای که روان و زندگی زن و بچه رو بهم می ریزن 

نمیدونم چه مرگشونه 

خب بشین زندگیت بکن دیگه 

اگه بچه هات کوچیکن صبوری کن گناه دارن 

بنظرم بچه ها بیشترین آسیب می‌بینند بی خونه بی پناه میشن بی خانواده میشن 

زن و شوهر دوباره ازدواج میکنن ولی بچه ها آواره میشن ....

بچه هات چندسالشونه ؟؟خدا نگذره از همچین مردهای که روان و زندگی زن و بچه رو بهم می ریزن نمیدونم چه مر ...

۸و۱۱

میدونم ولی اینقدر حالم بده دیگه نمی تونم مادری کنم دلم میخاد قرص خواب بخورم بخوابم آخه تا کی تحمل کنم

خب عزیزم طلاق بگیر با یه مرد مطیع و بهتر ازدواج کنالان خیلی از پسر ها با خانوم های بزرگتر از خودشون ...

اصلا دیگه ازدواج دوست ندارم دلم میخادبرم سرکار ومستقل شم ولی میترسم بگم جدایی وسط راه پشیمون شم اوضاع بدتر شه

۸و۱۱میدونم ولی اینقدر حالم بده دیگه نمی تونم مادری کنم دلم میخاد قرص خواب بخورم بخوابم آخه تا کی تحم ...

صبر کن بزرگتر بشن  اگه پسرن بذار ۱۵ سالشون بشه  که اونا انتخاب کنن با کی باشن 

اگه درست شد که هیچ 

اگه که نه ولش کن