2777
2789
عنوان

چرا کسی به زیبایی چشم های شوهرم توجه نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 21 پست
من مهدی احمدوند رو میشناسمم صبر کن بهش میگم

معلومه تو به این دو تا حسودی میکنی 😆حتما تو احمدوند رو دوست داشتی 

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

اگه مطمئنی  بازم میگم مطمئنی مجرده از اینستا زودتر بهش میرسی ها 

اخه نی نی سایت و احمدوند از کجا میخواد ببینه 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه تو به این دو تا حسودی میکنی 😆حتما تو احمدوند رو دوست داشتی

بله😝😝

«🩵ماوی یعنی آبی، مثل چشم‌های آسمون وقتِ آرامش💙...»    من آدم ساده ای نیستم ، ولی ساده ترین چیزا دلمو می بره...🌑🩶 یه آدم پر از تناقضم؛ همون قدر که عاشق سکوت شبم و صدای بارون و صدای دریا 🫠✨️ دیوونه خنده های بلندم با آهنگ شاد و قری 🥰❤️‍🔥 همون قدر که دلم پر از آرامشه🌫 ، پر از طوفانه🌪... پس بازی نکنید با حالت نوسانیم🤞🏻🤣🎀

عزیزم ببین شما داری با این کارت که هی تاپیک میزنی مردم رو اذیت میکنی و این کار حق الناسهعزیزم شوخی ه ...

چجوری مردم اذیت میشن گلی🌸؟؟

بدترین کاربرا از نظر من: میخوان نظرشون رو هرطور شده قالب کنن- درمورد چیزی که اینجا به کسی مربوط نیس تاپیک میزنن اونایی که میخوان پز بدن مثل تاپیک میزنه ما چهارتا ماشین داریم - کسی که برای پربازدید شدن دروغ میگه و دنبال بازدیده

چجوری مردم اذیت میشن گلی🌸؟؟

عزیزم ایشون خیلی خیلی از این تاپیکا زدن و من تو بعضی تاپسک های دیگه دیدم مردم کامنت گزاشتن ما ازیت میشیم فلانی هی تاپیک میزنه

نه فقط ایشون یکی دو نفر دیگه هم بودن

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
عزیزم ایشون خیلی خیلی از این تاپیکا زدن و من تو بعضی تاپسک های دیگه دیدم مردم کامنت گزاشتن ما ازیت م ...

اخه بانمکه😂 بعضیا دوسش دارن

بدترین کاربرا از نظر من: میخوان نظرشون رو هرطور شده قالب کنن- درمورد چیزی که اینجا به کسی مربوط نیس تاپیک میزنن اونایی که میخوان پز بدن مثل تاپیک میزنه ما چهارتا ماشین داریم - کسی که برای پربازدید شدن دروغ میگه و دنبال بازدیده