2777
2789
عنوان

یعنی شوهرم هیچیش نمیشه

658 بازدید | 32 پست

اومد میله بارفیکس دخترمو پایینتر زد در اتاقش بعدش اومد وسیله ای ببره تو اتاق دخترم یادش رفته بود میله پایینتره محکم سرش خورد به هلالی وسط میله سرش اون لحظه خییلی خون اومد.بعدش پارچه گذاشتیم بند اومد.هر کارش کردم دکتر نرفت.طورش نشه خدایی نکرده😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببرش دکترررر

نرفت.زنگ زددم پدر شوهرم با مادر شوهرم اومدن اینجا دیگه اون لحظه خونش بند اومده بود اونا هم گفتن ببریم بیشتر سرشو اذیت میکنن نبردن.ولی من دارم از استرس میمیرم‌.😭بر عکس امشب رفت سر شب بزووور خاله مو که میشه عمه اش رو اورد اینجا که اینجور اتفاقی افتاد..😭

ابمیوه ای چیزی بده بهش حواست باشه بهش ببین حالت تهوع نداشته باشه

دادم بهش اب قند ابمیوه اناناس.ولی خیلی استرس دارم😭اون خوابه ولی من هنوز دست و پاهام میلرزه اون لحظه دستش پر خون شد بعدش دستمال.😭

نرفت.زنگ زددم پدر شوهرم با مادر شوهرم اومدن اینجا دیگه اون لحظه خونش بند اومده بود اونا هم گفتن ببری ...

ای خدا عزیزم بهترین راه اینه ببریش دکتر یا زنگ بزن اورژانس

کی فکرشو میکرد تو این سن اینقدر غمگین و بلاتکلیف باشیم.

ای خدا عزیزم بهترین راه اینه ببریش دکتر یا زنگ بزن اورژانس

حرف گوشم نکردن هیچکدوم.همه شون گفتن چون خونش بند اومده دیگه نمیخاد بره اونجا بره بیشتر اذیتش میکنن🥺😭

خوب کردی اگ نمیاد دکتر زنگ بزن اورژانس بپرس

دوساعت پیش این اتفاق افتاد الان اونو و خاله ام بیرون خوابن منو بچه ها تو اتاق..همه شون خوابن ولی من از استرس هنوز خوابم نمیبره😭

آخی بنده خدا، منم شوهرم ۳ سال پیش محل کارش سرش گیر کرد بین در آهنی ک باز میشد بردنش دکتر خداروشکر چیزیش نشد

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

حرف گوشم نکردن هیچکدوم.همه شون گفتن چون خونش بند اومده دیگه نمیخاد بره اونجا بره بیشتر اذیتش میکنن🥺 ...

نه ازیت چیه خطر داره زنگ بزن اورژانس بدوووو

کی فکرشو میکرد تو این سن اینقدر غمگین و بلاتکلیف باشیم.