2777
2789

مثلا خیلی دیدم که پسرای ۳۰ سال و این حدود به ۱۷ ۱۸ ساله ها گرایش دارند چرا؟😐

کابری‌دونفره(خودم و سی‌سی )😁 تاپیک های مربوط به شکست عاطفی مربوط به ایشونه😂😉 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن جوون دوس دارن، پیرمردارو ندیدی میرن دختر جوون میگیرن؟

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

والا دهه هفتادی هیچ تمایلی به دهه هشتادی نداره

کی گفته همچین چیزی رو ؟

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

دقیقا من یه خواستگار داشتم ۳۵ سالش بود  من خودم ۱۴ سالم بود اون موقه الان۱۶ مال دو سال پیشه

حالا جالبیش اینجاست که اصلا این تفاوت سنی ها یه چشمشون نمیاد

خسته بودم حرفاتون خسته ترم کرد❤️‍🩹:).                                          یک عدد نومزد دارم جونننننن(جنوبیا میدونن چی میگم اینو اون جون بخونین😅)درخواست ندیدن که خیط میشین😊

پدوفیل عشقم

پدوفیل نیست 

پدوفیلی یعنی چی؟
یعنی یه آدم بزرگ، از نظر جنسی به یه کودک جذب بشه.
معمولاً وقتی اختلاف سنی بیشتر از ۵ ساله و طرفِ کوچیک‌تر زیر ۱۳ ساله باشه، اسمش می‌شه پدوفیلی.
حتی اگه بچه خودش چیزی گفته باشه یا راضی بوده باشه، بازم سوءاستفاده‌ست.
چون بچه قدرت تصمیم‌گیری نداره.
عشق نیست، انحرافه.
❤️『 @mushaverism 』✨

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس