2777
2789

سلام.من باردارم و  پیش دکتر گلناز کیانی  متخصص زنان رفتم.اصلا حاضر نیستم دیگه برم.بسیار با عجله و تند  و تیز بودن.حتی سر یکی از مریضا که بخاطر شرایطش داشت اروم اروم میرفت داخل داد زد خطاب به منشیش که اگر اینا نمیان من کار دارم میخوام برم.حس خوبی نگرفتم اصلا.ضمنا انقدر سونوگرافی های منو بی دقت نگاه کرد که بهم گفت این قدیمیه .برو یه جدید بده.که بهش گفتم خانم دکتر اگر تاریخ رو نگاه کنین مال دیشبه !! دیگه هیچی نگفت.

تهرانيد؟

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت پیش یه دکتر که مثلا معروف شده نرید

همین

من میدونم که مادر میشم اصلا مطمینم که میشم خیلی زود .خیلی زود  اینجا مینویسم که مادر شدم، مینویسم دیدین اطمینان من الکی نبود به معجزه خدا

استارتر اگه تهرانی من دکترم رو بهت معرفی میکنم

دکتر خاطره اورکی

عااااااالیه ها. یه بار بری عاشقش میشی😁

اینقدر واست وقت میزاره.با حوصله به حرفات گوش میده.کارشم عالیه

در ضمن خوشگل و خوشتیپ و آراسته هستن😁

منم پیش میترا مدرس گیلانی رفتم اصلا هیچی نمیگفت کلا تو قیافه بود داروام بازور میخواست بنویسه فقط پول میگرفت برای اینکه مالیاتم نده ن عابر داشت ن با بیمه کار میکرد چنتا مریض باهم ویزیت میکرد اصلا وقت نمیزاشت انگار مریض وقتو پولشو از سر راه اورده حداقل چهارساعتم باید بشینی تا نوبتت بشه😑

اصلا دکتر معروفی نبود و نیست.همون بار اول عوضش کردم.از برخوردش بدم امد.

بله من تهرانم

لطف میکنید اسم دکتراتون رو بگین.بلکه بتونیم کمک کنیم بهم یه دکتر خوب معرفی کنیم

من پيش دكتر سيمين احتشام كيا ميرم،يعنى عااااااشقشم

فوق العاده صبور و با اخلاق،با تمركز به همه حرفات گوش ميده و برات وقت ميذازه

خيلى هم خاكى و خودمونيه

فقط تنها بديش اينه بدقوله

من واسه سقطم چون بقايا مونده بود ديگه نذاشتم واسم قرص شياف كنن اينقدر اذيت شده بودم،گفتم ميرم كورتاژ،زنگ زدم با خود دكتر هماهنگ كردم گفت باشه الان ز ميزنم اتاق عملو آماده ميكنن ميام كورتاژت ميكنم

ساعت ١٢:٣٠به من وقت عمل دادن دكتر ساعت ١ اومد😂

ولى وقتى اومد تو از در اتاق عمل انگار دنيا رو به من دادن همه غصه هام پر كشيد قبلش داشتم گريه ميكردم

دركل من خيلى دوسش دارم ازش انرژى ميگيرم😍

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

دكتر احتشام كيا بيمارستان صارم و اقبال هستن،در ضمن اصلا پولكى نيستن اونجورى كه من فهميدم،چون من بهشون گفتم واسه سقط ميرم صارم،گفت عزيزم اگه بهت فشار مياد برو اقبال اونجا با هزينه كمتر برات كورتاژ كنم،گفتم وقتى بيمه ميده پولشو جاى بهتر برم گفت باشه هرجور راحتى