الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا من از مستاجر شانس نياوردم خيلي پرو هستن اعصابم خرد كردن ميگم كار درست هموناي ميكنن ك جواب مستاج ...
اینم هست من تااین پایه هرچی خراب شده خودمون تقبل کردیم همین یکماه پیش یه تومن هزینه تعمیر و تعویض یه سری لوازم شیر سینگ کردیم درحایکه خیلی قدیمی و داغون بود ما مقصر نبودیم اما چاره چیه وقتی ما ساکن بودیم خراب شده مابه شخصه درست میکنیم بعد به صابخونه میگیم فلان چیز خراب شد درست کردیم همین.خیلی مستاجر باحالی هستیم😊😊
مستاجر من ميگه لوله اب چكه كرده بيا درستش كن خب مرد حسابي خودت هيچ هنري نداري؟ بعدم چند سال اينجا بو ...
مستاجر شما خیلی پررو تشریف داره باز دم شما گرم میگی پولشم میدی والا ما خودمون تعمیر میکنیم پولشم خودمون میدیم صرفا به صابخونه میگیم درجریان باشه که فلان چیز خراب شده درست کردیم همین چون واقعا وظیفه مستاجر حالا یه سری چیزای هزینه بر اکثرا نصف میشه ولی شیرآلات و سرویس کولر اینا نه