2777
2789
عنوان

اوناي ك مستاجر هستيد بيايد

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 33 پست
اکثرا بعهده مستاجر بینواس ولی چیزای سنگین مثل پکیج یا کولر موتور اکثرا نصف به نصف میشه

نه هميشه مستاجر بينوا نيست ي موقع هم مالك بينواست گير ادماي بد مي افته

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

هرچی رو که تو دیده مستجر و استفاده کنه 

سالم تحویل میگیره باید سالم تحویل بده 

مثل کولر پکیج شیر آب در شیشه

اگر لوله سوراخ بشه یا دیواری نم بکشه سیم کشی داخلی خراب بشه یعنی زیر ساخت اون برای صاحب خونه هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به صاحب خونه داره من خودم صاحب خونه ام ،چند وقت پیش پکیج خراب شد خودم درست کردم

خودت درست كردي يعني چي خودت رفتي تعميركار بردي خودت رفتي قطعه خريدي يا فقط پولش رو دادي؟

ما خونه قبلی صاحبخونه مون خودش درست میکرد .این جا 4 روز بود که اومده بودیم آبگرمکن خراب شد زنگ زدیم ...

خب اخرش چيكار كردين ابگرمكن؟

نه هميشه مستاجر بينوا نيست ي موقع هم مالك بينواست گير ادماي بد مي افته

اونم هست من خودم به شخصه تو زندگی از هیچی شانس نیاوردم جز صابخونه البته تعریف ازخود نباشه خدایی خودمونم بی آزار و دردسر و خوش حسابیم😉😉😊😊

خودت درست كردي يعني چي خودت رفتي تعميركار بردي خودت رفتي قطعه خريدي يا فقط پولش رو دادي؟

نه مستاجرم  زنگ زد گفت خراب شده کقتم خودت زنگ بزن تعمیرکار بیاد درست کنه پولشو من میدم ، موتورش سوخته بود ۳ تومن دادم

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

والا من از مستاجر شانس نياوردم خيلي پرو هستن اعصابم خرد كردن ميگم كار درست هموناي ميكنن ك جواب مستاج ...

اینم هست من تااین پایه هرچی خراب شده خودمون تقبل کردیم همین یکماه پیش یه تومن هزینه تعمیر و تعویض یه سری لوازم شیر سینگ کردیم درحایکه خیلی قدیمی و داغون بود ما مقصر نبودیم اما چاره چیه وقتی ما ساکن بودیم خراب شده مابه شخصه درست میکنیم بعد به صابخونه میگیم فلان چیز خراب شد درست کردیم همین.خیلی مستاجر باحالی هستیم😊😊

من مالکم هرچیییی خراب بشه ریز و درشت خودشون درست میکنن من پول پرداخت میکنم فقط فقط فاکتور میفرستن دی ...

مستاجر من ميگه علاوه بر اينكه پولش ميدي خودتم بيا كاراش بكن منم همكاري ميكنم ميذارم بيايد درستش كنيد🤭 اخ بزنم تو دهنش 

مستاجر من ميگه لوله اب چكه كرده بيا درستش كن خب مرد حسابي خودت هيچ هنري نداري؟ بعدم چند سال اينجا بو ...

مستاجر شما خیلی پررو تشریف داره باز دم شما گرم میگی پولشم میدی والا ما خودمون تعمیر میکنیم پولشم خودمون میدیم صرفا به صابخونه میگیم درجریان باشه که فلان چیز خراب شده درست کردیم همین چون واقعا وظیفه مستاجر حالا یه سری چیزای هزینه بر اکثرا نصف میشه ولی شیرآلات و سرویس کولر اینا نه