2777
2789
اشتباه نکن. منم همین کار رو کردم دیگه سینه نمی گیره طی دو ماه کم کم شیر مو پس زد شیر مادر برای نوز ...

شیر گاو کم خونی میاره شیر خشک غذای نوزاده و استانداردتر از هر شیری واسه بچس حتی غنی شده تر از شیر مادره

میاید یه چیزی میگید جو درست میکنید یه مادر مدیون بچش میمونه

اصلا به دکتر اعتقاد داری ازش بپرس شیر گاو میدی به نوزاد ممنوعه ربطی به حساسیت نداره بخاطر بچه ات با دکتر مشورت کن و تجویز الکی نکن

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

ببین اگه شیر نداری گناه داره طفی حداقل روزی یکبار دوبار بدع سیر بشه..ب اینحرفا توجه نکن شیرخشک بده شیشه فلانه سینه نمیکیره..خب نگیره بچه رو گرسنگی بدیم ک بعدها سینه رو‌نمیگیره؟چ منطقیه اخه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۹۰سیسی میشه سه پیمانههههه..نمیخوره دورریز میشه همون ۳۰سی سی کافیه سیرش میکنه

اشتها فرق داره خواهر من دو ماهگی بین ۶۰ تا ۹۰ میخورد برادرم بزور ۶۰ واسه دفعه اول دستش بیاد چقدر سیرش میکنه

همووووون.

واللللا ما هنوز به خواهر برادرم پاستوریزه میدیم دکترش تا جایی که میشد گفت شیر خشک بدید بهتر از پاستوریزس بعدش گفت محلی ندید بخاطر مالت حتی ماست و سایر لبنیات پاستوریزه باشه

تازه یکی از فامیلامون بخاطر تب مالت یه ماه تهران بستری بوده 

چه جرئتی دارن بعضیا

گاهی زیاد گاهی فقط ۳ باز

پسر من قبل خواب خوب شیر میخوره گاهی یکبار دوبیدارمیشه 

دیگه میره ساعت چهار وپنجذکه یکی دوبار شاید بیداربشه

اگر برای شماهم همینطوره دو را بگو بهش شیشه بدهند 

چهار وپنج دیگه صبحه تقریبا سیر خواب شدین 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

آخه بعضی وقتا خستم انگار شیرم سیرش نمی کنه

شیرخشک بده سر شب با شیشه اونت هم بده که سینتو رها نکنه

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

آخه بعضی وقتا خستم انگار شیرم سیرش نمی کنه

اشتباه من رو نکن.  قرص شیر افزار بگیر  شیرت زیاد می شه 

از طب سنتی بپرس 

گلاب رو هفت شب یک نصف استکان بخور شیرت چرب می شه 

از سردی بدن مادره کم شیری

چند وقتشه

از دوماهگی اینجوره الان چهار ماه ونیم صبحها الان دیرتر بیدارمیشه شیر میخوره میخوابه تا هفت هشت 

اما به قول شما بعضی شبها بیشتر بیدارمیشه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶