2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه نکن. منم همین کار رو کردم دیگه سینه نمی گیره  طی دو ماه کم کم شیر مو پس زد  

شیر مادر برای نوزاد جای گزین نداره 

خدا می دونه شیر خشک رو با چیا درست کردن 

نوزادام هفت کاهش شده شیر گاو رو  روز در میان می دم  خدا رو شکر حساسیت نداره

۵۷روز

شیشه بده با قاشق سیر نمیشه ۹۰ سی سی درست کن دفعه اول هر چقدرش رو خورد بده حدودی دستت میاد چقدر میخوره و بعد ۱۵ دقیقه عمود بگیرش و دورانی بزن پشتش که بادگلو بگیری  واسه یه وعده که ۳ ساعت بعد دوباره شیر بدی 

اگه سیر نمیشه با شیرت یا شیرت کمه بهش هر دو رو بده

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

چرا شیر خودتو نمیدی ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

گلم اگه شیرت کمه و سیرش نمیکنه کمکی بده 

ی بار در روز یا دوبار در روز 

تگه تند تند بیدار میشه و عمیق نمیخوابه و ادرارش کمه یعنی شیرت کمه

نکران نباش سینه تا میگیره 

من دوماه دوتاشا دادم بعد شیشه را نگرفت دیگه چون شیرم زیاد شد 

سعی کن شیر خودتا کامل بدی بعد شیر خشک با قاشق نده 

من دختر اولما همین طور حساس بودم شیرم کم بود شیشه ام نمیدادم مادرم میگفت سینه تا نمیگیره تا دوماه اینقد ریز بود که نمیشد  نگاهش کنی کمکی ی بار دوبار شیر خشک دادم خوب شد بعد دیگه نخورد 

من تا حالا جفتشو میدادم 

چندشبه شیشه نمیگیره 

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

شیشه بده با قاشق سیر نمیشه ۹۰ سی سی درست کن دفعه اول هر چقدرش رو خورد بده حدودی دستت میاد چقدر میخور ...

۹۰سیسی میشه سه پیمانههههه..نمیخوره دورریز میشه همون ۳۰سی سی کافیه سیرش میکنه