2777
2789

چند روز پیش با یکی از دوستام دربارش حرف زدم خالی شدش خیلی تو ذهنش مونده بود این دهالتای بیجا مخصوصا اونم تو اون زمان

شمام اگه دوست داشتید بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ اخ

من نمیدونم خانواده به چه دردی میخوره وقتی توی هیچ موقعیتی فشار رو از ادم برنمیداره که هیچ بدتر باعث میشه عذاب ادم چندبرابر بشه

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

مادر شوهرم که باهاش قهرم....زور میگفت باید به ناف نوزاد.پودر بچه بزنید....شوهرم منو نگاه کرد...من به همسرم نگاه کردم😁.گفتم متخصص کودک گفته چیزی به نافش نزنید.ساکت شد

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

تاریخ دفترچم تموم شده بودحواسم نبودالبته زایمانم هم قبل ازموعداتفاق افتاد خواهرشوهرم گفته جا اینکه هرروزبره بازارخریدسیسمونی دفترچه روبازمی کرد تاریخشونی دیددرسته من حواسم نبوده اما اونم نباید دهنشو پامیکرد یعنی میمردی حرف نمیزدی

خواهرشوهرمم انقد با آرایش و چوسان فوسان اومد پیشم و گفت واای رنگت عین گچ شده لبات بی روحه خیلی داغون شدی کههههه

به جای اینکه بگه حالت چطوره اینا رو گفت

نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃
من هیشکیوندارم ..یکی ازخواهرشوهرام گفت کی میخادتورونگه داره

بگو همون خدایی ک تا الان منو از شر شماها نگه داشته 

عزیزم میشه بیایین تایپیک اخرم 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

هنوز زایمان نکردم 

ایشاالله که نشوم 😂😂 ولی جدا از اون اصلا برام مهم نیست

همین الانش هم خیلی ازم ایراد میگیرن 🙄

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

مادرشوهرم خودش ریز جثه هست لاغر لاغر قدش نصف من هست بچه هاشم لاغر و قد کوتاه همشون بعد روز بیمارستان بعد سزارین اومد مثلا دیدن من بهم گفت چزا انقد بچت ریزه ما همه درشتیم به کی رفته ؟ یکی دیگشم این بود که برام گل خریده بود بعد تا اومد گفت من این گل و انقد پول دادم بعد شوهرم خواست برام گل بخره یه کاری میکرد می‌گفت نخر میخواد چکار گل؟ نخریا و..

یکی دیگشم اینکه هی بهم میگفتن این بچه مال ما هست عروس هیچکارس اصلا بغل من نمیدادش دست ب سیاه سفید نمی‌زد نشسته بود بچرو بغل می‌گرفت بچه گریه میکرد بغل من نمیدادش... ی روز اومد بعد من مادرم رفته بود منم سزارین بودم نمی‌تونستم کاری کنم ضعف داشتم تا ظهر نشست اصلا نگفت ناهار میخوای چی بخوری برداشت از کمپوت منم خورد و شوهرم اومد کباب کرد از کبابم خورد و رفت

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻