2777
2789

حالم بده شوهرم حتی من که زنشم و باردارم رو درک نمیکنه

بخاطر خانوادش چندروزه محلم نمیزاره و باهام حرف نمیزنه من بخاطرش همه کارکردم از خانوادم که یه شهر دیگه هستن دور شدم ولی جای اینکه تکیه گاهم باشه باهام اینجوری میکنه دیگه کم آوردم من یه آدم دیگه چقدر کشش داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چندوقت پیش من رفته بودم بیرون و خواهرش اومده پشت در مونده و چون من نبودم خونه شوهرم اینجوری میکنه

وا دیوونه ست

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
هیچوقت انتظارنداشته باش شوهرت پشتیبانت باشه توجمع خانوادش...خودت گلیمت روازآب بکش...درکل بنظرم خودت ...

نه دیگه قشنگ خودشو نشون داد این مدت بخاطر بچم فقط این زندگیو ادامه میدم اما فقط مث همخونه باهم زنذگی میکنیم نه زنوشوهر

ازون روز فقط دارم نفرینشون میکنم

ولشون کن اگه با قرار قبلی اومده از قبل بهت زنگ زد خونه نبودی حق دارن ولی سر زده اومده این اخم و تخماشون بی فایده اس کار داشتی دیگه بجای اینکه با همسرت یکی به دو کنی با خواهرشوهرت حرف بزن بگو قبلش تماس بگیرین بد نیست باشم یا نباشم دلخوری هم پیش نمیاد

ولشون کن اگه با قرار قبلی اومده از قبل بهت زنگ زد خونه نبودی حق دارن ولی سر زده اومده این اخم و تخما ...

بخدا من اصن روحمم خبر نداشت که این میاد شوهرم رف سرکار منم گفتم برم تا جایی یه سری خرید کردم