2777
2789
عنوان

کلافه شدم دیگه چرا نمی‌فهمم عشق رو

287 بازدید | 25 پست

سلام ببخشید من واقعا این سوال چند وقته تو فکرمه گفتم شاید از شما بپرسم راهنماییم کنید....واقعا من خودم دوس دارم تجربه کنم و نمی‌دونم چرا پیش نمیاد و اصلا تا الان هیچ رابطه ای هم نداشتم...۲۷سال هم سن دارم پسر هستم میشه راهنمایی کنید...اسانس هم گرفتم خدمتمم تازه تموم شد املاک هم دارم

والا من عشق رو پیدا کردم 

با مهدی احمدوند 

در نگاه اول اونم 

شمارو نمی‌دونم 

بدخواه زیاد دارم اینجا ولی طرفدارا بیشترن. به قران کاربر مرد نیستم تروخدا انقدر نگین . ده بار عکس خودمو گذاشتم . من عاشق مهدی احمدوند هستم در اینده زنش میشم به قانون جذب ایمان دارم . پروفایلم عشق زندگیم مهدی احمدوند هستش. ۱۲ مرداد سال ۱۴۰۴ از این سایت میرم . برنخواهم گشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌خوام ازدواج کنم ...خانوادم میگن خودت باید پیدا کنی ...منم تجربه ندارم ارتباط گرفتن بلد نیستم راست ...

خب اگه میتونی برو در این قضیه با مشاوری که در این قضایا تجربه داره صحبت کن 

بعد اول اخلاقیات خودت رو بشناس 

ببین واقعا میتونی یک زندگیو تشکیل بدی ؟ 

میتونی مستقل از خانوادت باشی ؟ 

بچه ننه که نیستی ؟ 

میتونی مردی باشی که یک خانم بهت تکیه کنه ؟ 

در مشکلات و سختی ها میتونی از خانومت دفاع کنی و کنارش باشی ؟ 

ببین این رو در نظر بگیر که ازدواج کردی 

یعنی یک خانواده ی جدید تشکیل دادی 

در حال حاضر میتونی مسئولیت یک خانواده ی جدید رو به عهده بگیری؟

به این سوالات جواب صادقانه بده البته به خودت 

بعد هم با بزرگتر ها یا کسایی که میدونی صحبت کن برات یک دختره مناسب رو در نظر بگیرن 

یا هم با کسایی که در زمینه ی ازدواج تخصص دارن صحبت کن و بعد تصمیم بگیر

خب اگه میتونی برو در این قضیه با مشاوری که در این قضایا تجربه داره صحبت کن بعد اول اخلاقیات خودت رو ...

اینایی که میگی دارم بچه ننه چیه بابا من چند تا سوال دارم 

من نمیدونم چرا اقاها پروفایلشون خانومه نی نی یارم رسیدگی نمیکنه من الان خودمم فکر کردم شما خانومید @niniyar‍ میشه لطفا پروفشونو درست کنید ؟ 

ایشالا خدا یه ادم درست هم سر راه شما میزاره و خوشبخت میشید 

بی احترامی از من شروع نمیشه ، اگر هم از من دیدید بدونید پاسخ رفتاری بوده که از قبل دریافت کردم