2777
2789

یه زندگی خیلی معمولی از لحاظ مالی خواهیم داشت 

ولی خیلی زیاد عاشقمه 

پسر چشم پاک و خوبیه

اما من سختی مالی نکشیدم و زندگی معمولی نمیخام میترسم کم بیارم

تا حالا پروانه ای رو دیدی که از اول  پروانه بوده باشه؟ میدونی چه شب هایی رو تنهایی توی پیله‌ی تنگ و تاریک سپری کرده؟میدونی تا مرحله‌ی بالغ شدن چه خطراتی رو از سر گذرونده؟ میشد که نتونه دووم بیاره خسته بشه ...اونوقت دیگه پروانه نمیشد... هیچ وقت بالهای رنگارنگ روی بدنش نقش نمی‌بست و بالا سر هیچ برکه ای پر‌نمی‌زد...اگه هنوز داری توی پیله دست و پا می زنی بدون که تهش پروانه شدنه....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عرضشو داشته باشه میتونه خودشو بکشونه بالا 

این مواردی که گفتی خوبه 

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

منم تو همین شرایطم

نکنه بعدا کسی اندازه این عاشقم نشه؟

به معنای واقعی جون میده واسم

تا حالا پروانه ای رو دیدی که از اول  پروانه بوده باشه؟ میدونی چه شب هایی رو تنهایی توی پیله‌ی تنگ و تاریک سپری کرده؟میدونی تا مرحله‌ی بالغ شدن چه خطراتی رو از سر گذرونده؟ میشد که نتونه دووم بیاره خسته بشه ...اونوقت دیگه پروانه نمیشد... هیچ وقت بالهای رنگارنگ روی بدنش نقش نمی‌بست و بالا سر هیچ برکه ای پر‌نمی‌زد...اگه هنوز داری توی پیله دست و پا می زنی بدون که تهش پروانه شدنه....

من شخصا چنین موردی داشتم و قبول نکردم چون در خودم نمی دیدم بخوام اون مدلی زندگی کنم و واقعا هم عاشق هم بودیم

دنیا می‌چرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️
اگ ماشین داشته باشه خسیس نباشه توان اجاره خونه داشته باشه هزاردرصد بله رو میگم

پراید داره 

خسیس نیست

۲۰ ۳۰ تومن درآمدشه

تو تهران البته

نکنه بعدا کسی اندازه این عاشقم نشه؟به معنای واقعی جون میده واسم

اره اینش بده

هووف

هیچکی ایدا ال نیست یا وضع مالی خوبه ولی چش چرون و نه چندام عاشق یا خیلی عاشق و چش پاک ولی وضع مالی بد

متوسط خوبه متوسط رو به پایین بده خونه ماشین چی داره بگو

خونه نداره

ماشین پراید داره

حقوقش ۲۰ ۳۰ تومن 

تو تهران البته