2777
2789
عنوان

دخترخالم عروس خواهرشوهرمه خب

692 بازدید | 45 پست

یعنی من سکرت تر از این بشر ندیدم ،از وقتی عقد کردن هیچکس از تایمش خبر نداشت ،یه روز خودش گفت هفته دیگه عقده 

عروسیش هم همینطور دقیقا یک هفته قبل عروسی به خانواده شوهر و ما خبر داد 

الانم ۸ماهه حاملست و امروز استوری گذاشته بود 

یعنی دل خواهرشوهرمو خون کرده 

کلا نصفه نیمه قطع رابطه است بی دلیل ،یعنی آدم اینقدر با سیاست و خوددار تو عمرم ندیدم ،شوهرش تو مشتشه 

اونوقت ما بچه دوم باردار میشیم تا میفهمیدم روز بعد شیرینی گرفته پیش عمه هاش بودیم هعععععیییی

خواهرشوهرم میگفت چرا با تو قطع رابطه کرد گفتم خب منم الان خانواده شوهرم دیگه 😅🤣🤣🤣🤣

یعنی بخدا نفهمیدم دختری که اینقدر باهم رفت و آمد داشتیم و میومد خونم چرا پاش یدفعه قطع شد هعععععیی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی بی‌خود تر از اینایی ک حامله میشنو بی دلیل پنهون میکنن نداریم

تا سه چهار ماه اول نگن منطقیه ..تا خطر سقط و... پایین بیاد و اوکی بشه شرایط

نه اینکه تا هشت ماه نگن

اینجور ادمارو نباید باهاشون رفت و امد کرد و به خودشون و بچشون رو داد!! نگه دارن برای خودشون بچه هاشونو

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

اینکه کاراشو نمیگه خوبه..‌

کسی باعث خراب شدن کاراش نمیشه 

همش اوکی بود جز بارداری

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

از شوهر شانس آورده که اینجور سکرته

دقیفاا من تو خونه ی غلطی میکنم ۷ جد اونور تو خبر دارنن 

صدقه سر شوهر😑😂

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️