2777
2789
عنوان

دخترخالم عروس خواهرشوهرمه خب

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 45 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرش تا زنش اجازه نده و همراهش نباشه خونه مامانش نمیره ،عید و اعیاد فقط ،اونم میگه میچسبه بهش تا دس ...

البته این سیاست نیست 

مرده از جنگ وجدال بعدش احتمالا میترسه 

نوددرصد ازش بپرسی از خانمش وزندگیش راضی نباشه 

یکی ازتقوام دور ما زن وبچه داشت زن دوم گرفت 

بعد مادرخود مرده می گفت رفته دخترشو ببینه خانمش رفته صندوق عقب😶😶😶😶😶😶😶😨

یعنی باورش هنوزم برام سخته 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

عزیزم شما فکر می‌کنید بی دلیله قطعا دلیلی هست هر چند قانع کننده نباشه...

والا من همینجا تاپیک دیدم یکی نوشته بود نمیخوام بگم تا خودشون بفهمن...

یا دختره میگه بخدا به عرسمون نازک تر از گل نمی‌گیم .. به پدر و مادرمون بی احترامی می‌کنه باز هیچی نمیگیم.. حامله شده نگفته 

یسریا الکی این کارارو میکنن

ولی کسی ک باعث شر زندگی بقیه میشه قطعا نباید بهش گفت .. موافقم 

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

متنمو دقت کنیننوشتم بی دلیلکسی که هی رو اعصاب میره و بله نباید گفت ولی یسریا هستن چون طرف مقابلشون ف ...

از نظر شما بی دلیله و قانع کننده نیست 

طرف ترجیح میده کلا نگه تا اینکه بیاد دلیلش رو به شخص بگه

والا من همینجا تاپیک دیدم یکی نوشته بود نمیخوام بگم تا خودشون بفهمن...یا دختره میگه بخدا به عرسمون ن ...

اینجا بعضیا تاپیک‌ اینجوری میزنن لج مردم رو بیارن... جنجال بشه...

البته بعیدم نیست تو واقعیت اذیت کنن👍

خودت رو میکشی بچه بدنیا میاری اونم پسر بعد ازدواج که میکنه مفقودالاثر میشه . واقعا دنیای عجیبیه .آدم ...

خودمم پسر دارم چقدر ترسیدم ،البته امیدوارم پسرم مثل باباش بشه بره کارای خونه خواهرش رو بکنه ،نون بگیره ببره براش صبح ها 

خدایا بچه هام رو از هم جدا نکن 🙏🙏🙏

بعضیا آدما کلا نسبت به خانواده شوهر گارد دارن..ربطی به خوب و بد بودن فامیل شوهرم نداره..هممون انسانیم قرار نیست عروس همیشه فرشته و مادر شوهر همیشه سلیطه باشه

ی هفته مونده ب عروسی واقعا ظلم هست خبر دادن..ما یکماه مونده به عروسی داداشم به همه دختر دایی ها و خاله و عمه فامیلای پدری که باید برامون آماده میشدن تلفنی خبر دادیم..یعنی چهار خواهریم هر کدوم مسول خبر دادن به فامیل شوهر خودمون بودیم..چون شوهرامون سه تاشون فامیلن...یعنی واسه خودمون که عروسیمون خوب باشه اینکارو کردیم که بهانه‌ای واسه خبر نداشتن نباشه