2777
2789

ما که برقمون اصلا نمیره 🤪🤪

یه ۱ماهی هست 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ما هم قطعه .....بی نظیره ....... گرسنه ام شده بد جور

تف تو این زندگی،دقیقا روزی ۴ساعت برقا میره 

خسته شدیم

تابستونم هرسال کوفت میشع

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

عین ما 

الان  برق نداریم 

تازه بلند شدیم با دوستم شام بزاریم

برقا رفت هیچی دیگه الان داریم پیتزا میگیریم 

دیشبم همین بساط بود 😁

افغانی ببینم میکوبونم  🤗بهم میگن خیلی نگاهت جدیه پس مراقب باش نگاهم بهت نگیره ✨️. کاربری دونفره ❤️‍🩹🤗 

برای ما هم میره

بعد پا میشی میری بیرون ب کارات برسی میبینی جاهایی ک کار داری هم برق ها رفتن 

خیلی مسخره اس واقعا

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
ما که برقمون اصلا نمیره 🤪🤪یه ۱ماهی هست

ایران زندگی میکنید?

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

عین ما الان برق نداریم تازه بلند شدیم با دوستم شام بزاریمبرقا رفت هیچی دیگه الان داریم پیتزا میگیری ...

ما صب رفت تا مرز خفگی رفتم برقا اومد الانم باز رفت

بیرون تو تاریکی نشستم

برای ما هم میرهبعد پا میشی میری بیرون ب کارات برسی میبینی جاهایی ک کار داری هم برق ها رفتن خیلی مسخر ...

خیلییییی

حالا من میخولستم برم کلاس در پارکینگو زدم یه ۲۰سانت اومد بالا برق رفت من و موندمو بی ماشینی بی برقی ...

هعیییی تف توش

ما صب رفت تا مرز خفگی رفتم برقا اومد الانم باز رفتبیرون تو تاریکی نشستم

باز خوبه شما بیرونو دارین ماک اپارتمانی هستیم 

افغانی ببینم میکوبونم  🤗بهم میگن خیلی نگاهت جدیه پس مراقب باش نگاهم بهت نگیره ✨️. کاربری دونفره ❤️‍🩹🤗 

حالا من میخولستم برم کلاس در پارکینگو زدم یه ۲۰سانت اومد بالا برق رفت من و موندمو بی ماشینی بی برقی ...

هواهم گرمه دیگه تحمل ندارممم