2777
2789

تا کی اینطوریه؟؟

نه میتونیم کار کنیم 

ن تو خونه میتونیم کاری کنیم 

برق نباشه اب هم نیست اخهههه 

با این وضعیت توقع فرزند اوری دارن از مردم؟؟

مگ میشه ادم به این وضع عادت کنه اخه هر روز دارن شورشو در میارن وقتی از پسش بر نمیای استعفا بده برادر من چرا این همه ادم و عذاب میدی

خیر ۵ساعت شد براما دوتا دوونیم ساعت😣

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدا همین برعکس میشه یعنی کلا ۳ تا ۴ میشه برق بقیه اش میشه بی برقی وقتی سالها سر چیزهای عقیدتی هزینه ...

صد در صد میشه 

کی میتونه حرف بزنه هرکی اعتراض کنی ک میشه منافق و پشت بندش اعددام

خب وقتی مدیرت بلد نیستی 

کارو بدین دست چنتا از این نخبه ها ک دارن یکی یکی فرار میکنن شاید اونا بتونن مملکت و نجات بدن 

خسته شدیم بقران اب نداریم روزی ۴ساعت برق نیست 

همسایمون بیچاره یخچالش سوخت سر همین برق