2777
2789

سلام و عصر بخیر خواهش میکنم تاپیک رو تعطیل نکنید صحبت کنیم

از بعضی دهه هشتادی ها متفرم اما همه دهه هشتادی ها نه❤️ اکثرشون مثل ماه میمونن و درک و فهمی که دارن واقعا قابل تحسینه🥰 پس عزیزانم ناراحت نشین

همسر بنده یه آقای ۴۷ساله با ظاهر معمولی مثل همه اقایون چهل و هفت ساله با موهای تقریبا جو گندمی 

پس متوجه این که هیچ معیار ظاهری خاصی نداره

برای من مهربون ترین و مرد ترین شخص زندگیمه و با تمام وجود عاشقشم و همین عشق باعث دوام یه رابطه عالی با اختلاف سن ۱۲ سال شده

ولی اون دختر نوجوان توی خیابون از شخصیت خوب همسر من خبر داره؟ قطعا نه 

جذب چهره همسرم شده ؟ باز هم نه چون چهره خاصی نداره 

پس چی باعث میشه که یه دختر با سن ۱۸ یا ۲۰ سال، جذب یه آقای چهل‌و‌هفت سال بشه؟

ماشین؟شغل؟

به چه قیمت؟!

این طبیعیه که یه اقا با سن پدرش رو تعقیب کنه و جلوی درب خونه بره پیشش گریه کنه و بگه عاشقه؟

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

این تازه تاسیان دیده جوگیر شده 

تعقیب اخه!

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واکنش همسرتون چی بود ؟

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

متاسفانه زیاد هم میشه 

واکنش شما هیچی

همسرتون باید واکنش نشون بده و جوابش کنه به پلیس زنگ بزنه شکایت کنه تا زندگی خودش حفظ بشه 

متاسفانه شما کاری نمی تونی بکنی

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

من جات بودم یه بسته پاستیل و یه عروسک خرسی‌ می بردم بهش میدادم میگفتم بچه برو پاستیلتو کش بیار و دیگه م اینورا پیدات نشه منو شوهرم بچه میخوریم مخصوصا دهه هشتادی

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️