2777
2789
عنوان

اونایی ک شوهرشون شغل ازاد دارن میگم کار و کاسبی شما هم خرابه🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 40 پست
اوضاع ما که خیلی خرابه

چجوری کنار میای

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چک خودمون برگشت خورده…

حالا میخواید چیکار کنید😥😓

مثل مایید

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

شغلشون تو چه حیطه ایه که انقدر تحت تاثیر جنگ قرار گرفته؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

افتضاحه

از قبل عید تاحالا بیکاره

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

شوهر من قبلا وقت سر خاروندن نداشت

یعنی ۳_۴ماه باید منتظر میشدی تا وقت کنه کارت رو راه بندازه

از بعد جنگ رسما بیکاره

شغلش هم خدماتی طوره یعتی مردم مجبورن انجام بدن

اما انگار بی پولی مردم باعث کسادی کارش شده

اونهایی هم که بدهکارند قسم و آیه که فعلا نداریم

خدا کمک کنه با این همه قسط

🖤