منم تازه زایمان کردم و حال روحی بدی دارم و اینم دامن میزنه بهش
بدهی،قسط،چک برگشتی و...
نمیدونم چ خاکی به سرمون شد
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
هیچی دیگه هی زنگ میزنن شوهرم میگه ندارم والا اوضاعم خرابه باید بهم وقت بدینچقده برای شما؟؟
خیلی
داره همینجور میاد واقعا نمیدونم چ خاکی بریزیم سرمون
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
شغلشون تو چه حیطه ایه که انقدر تحت تاثیر جنگ قرار گرفته؟
لوازم خونه قسطی میفروشه
از بعد جنگ سخت قسط میدن
یا هی میگن نداریم
باز شما شغلش آزاده و شرایط اوکی نیست همسر من شرکت نفتی اما باز میگن اوضاع خرابه چند ماه ب موقع حقوق نمیدن نه بخاطر جنگ کلا انگار تورم و تحریم و هزاران مشکل باعث این شرایط بد شده