2777
2789
عنوان

بین دوراهی موندم

55 بازدید | 8 پست

من هم به هنر هم به علم علاقع دارم خیلی زیاد ینی نمیتونم یکیشونو انتخاب کنم

الان میرم اموزشگاه طراحی دوخت و لباس 

همزمان سرکارم میرم و وقت نمیکنم کار دیگه ای کنم

دلم میخواد دانشگاه هم برم ولی نه برای طراحی لباس برای رشته زیست شناسی 

واقا نمیدونم‌چیکاررکنم انقد سردرگمم که هیچکاری نمیکنم

میشه کمکم کنید🥲

یه کار و جدی پیش بگیر برو تا تهش 

وقتت و الکی از سر راه نیاوردی که یه چیزی و یاد بگیری و در آخر ازش استفاده نکنی

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

یه کار و جدی پیش بگیر برو تا تهش وقتت و الکی از سر راه نیاوردی که یه چیزی و یاد بگیری و در آخر ازش ا ...

خب من دوتاشو واقا علاقه دارم میخوام جدی پیش ببرم

ولی میدونم برم دانشگاه دیگه وقت نمیکنم برم طراحی لباس یاد بگیرم جدی و بخاطر همین بین دوراهی موندم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب من دوتاشو واقا علاقه دارم میخوام جدی پیش ببرمولی میدونم برم دانشگاه دیگه وقت نمیکنم برم طراحی لبا ...

ببین واقعا توی کدوم خودت و موفق میبینی 

به چند سال بعد فکر کن 

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

ببین واقعا توی کدوم خودت و موفق میبینی به چند سال بعد فکر کن

تاحالا اینطوری نشدی؟ بین دوتا چیز گیر کنی ؟؟

سخته تصمیم گرفتن وقتی به دوتاش علاقع داری و میدونی جدی دنبالشون میکنی و اگه یکیشونو ول کنی برات حسرت میشه

تاحالا اینطوری نشدی؟ بین دوتا چیز گیر کنی ؟؟سخته تصمیم گرفتن وقتی به دوتاش علاقع داری و میدونی جدی د ...

بین دوتا چیز که نه ولی بین سه چهار تا چیز چرا 

البته من دانشگاه و رفتم و الان سراغ کارهای دیگه هستن در کنار مربیگریم

توام میتونی اگه فعلا وقتشو نداری یکیشو بری علاقه باشه توی هر سنی سراغ چیزی که دوست داری میری

بین دوتا چیز که نه ولی بین سه چهار تا چیز چرا البته من دانشگاه و رفتم و الان سراغ کارهای دیگه هستن د ...

خب بین همون سه چار تا چیز اخرش به چه نتیجه ای رسیدی؟؟

ینی این تصمیم درستیه که بگیرم اول طراحی لباس جدی یاد بگیرم و بعد برم دانشگاه؟

چون من فقط خودمم و اگه سرگار نرم وضع مالیمون اونطوری نیست که بابام بتونه کمکم کنه 

خب بین همون سه چار تا چیز اخرش به چه نتیجه ای رسیدی؟؟ینی این تصمیم درستیه که بگیرم اول طراحی لباس جد ...

اره عزیزم منم همینم منم به خاطر شاغل بودن نتونستم همه رو با هم هندل کنم 

ببین از اونجایی که از حرفات فهمیدم علاقه ات طراحی لباس هست 

و تا اونجایی که من میدونم بازار کارش هم خوبه حتی تا چند سال آینده چون هوش مصنوعی هم جاشو نمیگیره 

پس همین و پر قدرت ادامه بده دیگه 

اره عزیزم منم همینم منم به خاطر شاغل بودن نتونستم همه رو با هم هندل کنم ببین از اونجایی که از حرفات ...

تو اون هدفای که داشتیو الان سعی میکنی بهشون برسی؟

ینی پله پله بری بالا و همشون برسی تا هیچکدوم برات حسرت نشه؟

تو اون هدفای که داشتیو الان سعی میکنی بهشون برسی؟ینی پله پله بری بالا و همشون برسی تا هیچکدوم برات ح ...

بعضیاشون از سرم پریدن ولی اره یکیش واقعا برام جدی شده و پیگیرش هستم