2777
2789

زودبگیدممنونم🌺🌺

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

الان مغزم یاری نمیده 5سی سی خوبه؟

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز رنده کن بزار رو کف پاش

تب بر بایدبدم بلاخره

دکتر گفت نصف وزنش ولی آره همون پنج هم بده خوبه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

دو برابر وزنش استا بده

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
دکتر گفت نصف وزنش ولی آره همون پنج هم بده خوبه

پس 5بدم چون استامینوفن دوزش فرق داره

ببر بیمارستانبهترین راه همینهفعلا تا ببری بیمارستان پیاز قاچ کن بذار تو جواراب و پاش کن...

نه ویروس نیس جلوکولرخوابیده یکم بدنش داغ

یک سوم ک وزنش بده

اگ تبش بالاس ۴ساعت یبار وگرنه ۶ساعت یبار

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

دو برابر وزنش استا بده

تایلوفن دارم استا معمولی ندارم

یک سوم ک وزنش بدهاگ تبش بالاس ۴ساعت یبار وگرنه ۶ساعت یبار

5سی سی خوبه؟

عزیز جان اگه شیاف استامینوفن داری براش بزار سریع میاره پایین تب رو اگه نه ۷ قطره استامینوفن بعد از ۲ دقیقه ۵ قطره بروفن تبش رو میاره پایین تا ببریش دکتر اگه بدن درد هم داره بهترین راه شیاف دیکلوفناک عالیه عالیه اب روی اتیشه

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه
تایلوفن دارم استا معمولی ندارم

استفاده نکردم تا حالا  فقط ایبو پروفن واستا 

بزن گوگل نحوه ی استفادشو ببین

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍