2777
2789

و واقعااا برخلاف تصورم خیلییییی خوشگل شد علاوه بر اون حداقل پنج سال سن مو کمتر نشون میده قشنگ جوون شدم🤣😂 چند هفته پیش یه مدل دیدم تو اینستا سیو کردم آموزش زدن چتری بود سیو کردم گفتم یه روز انجام بدم الان زدم. دل و به دریا کلیپ و اول چند بار با دقت دیدم بعد عین همون زدم خیللللی ناز شد خودم قبلا تو خونهذیه بار چتری زده بودم شکل قارچ سمی شده بودم همیشه فکر میکردم چتری بهم نمیاد یا زشت میشم ولی الان میفهمم کار را باید دست کاردان سپرد😅🤣🤣اگه رو اصول و قاعده پیش بری همه چی خوب در میاد 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکس من چند وقت پیش اومدم بر اساس ی کلیپ تو اینستا موهامو چتری بزنم ک ی دفعه تو آینه ایرانوس‌و دیدم🙂🤣

من؟! غم‌هستم‌با‌کمی‌انسان .               عاشقِ‌کتاب‌و‌شعر ؛ توی‌تاپیکای‌‌شعر‌و‌کتاب‌تگم‌کنین:))       یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟:)💜
منم خیلی ددیت دارم برم آرایشگاه چتری پرده ای بزنم اما میترسم پشیمون بشم و بهم نیاد

ببین بهت قول شرف میدم بهت بیاد بخداااا منم چتری پرده ای زدم خیلی خوب سد انقدر پشیمونم چرا ماه پیش که عمه شوهرم منو اسه اولین بار میدید نزدم😂🤣🤣

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

فقط قارچ سمی🤣🤣🤣خدا بگم چکارت نکنه تو جمع محکم خندیدم

😅